Полицаи спипаха голямо количество дрога след проверка в София. Това

...
Полицаи спипаха голямо количество дрога след проверка в София. Това
Коментари Харесай

Нахакан шофьор прояви агресия срещу полицаи в София, но те му погледнаха в автомобила и за него стана страшно

Полицаи спипаха огромно количество дрога след инспекция в София. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Специализираната полицейска интервенция на чиновници на бранш „ Наркотици “ и отдел „ Разследване “ при Главната дирекция „ Национална полиция “ е извършена на 3 октомври на територията на столицата.

В региона на лифта „ Симеоново “ униформените спрели лек автомобил за инспекция. Колата била карана от 30-годишен мъж, незнаен досега на полицията. След като го предиздвикали да слезе от автомобила си, мъжът показал експанзия към чиновниците на реда и почнал да насочва обиди.



По-късно след съпротивата той признал, че в багажника на автомобила транспортира наркотични субстанции. При претърсването оттова са конфискувани два лика. Единият бил цялостен със суха зелена тревиста маса, а другият - с бяло вещество на буци и прахуляк. В хода на интервенцията и със съдействието на чиновници от Столична дирекция на вътрешните работи е претърсен адрес в столицата, на който живее младият мъж.



При инспекцията в една от стаите са открити и конфискувани електронна везна и голям брой пликове, съдържащи разнообразни по количество и тип опиати. Общото количество открита дрога възлиза на 152.20 г амфетамин и 570.79 г марихуана. Мъжът е арестуван за 24 часа, след които са му повдигнати обвинявания за разпространяване на опиати и мярката му за задържане е удължена до 72 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР