Полицаи са хванали двама мъже с наркотици при спецакция в

...
Полицаи са хванали двама мъже с наркотици при спецакция в
Коментари Харесай

При спецакция: Ченгета спипаха двама дилъри от Козлодуй

Полицаи са хванали двама мъже с опиати при спецакция в Козлодуй, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца.
Вчера, по време на полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения свързани с владеене и разпространяване на наркотични субстанции в регионите на образователните завадения, в атомния град е осъществена инспекция в апартамент, населяван от 25-годишен локален гражданин. Там били открити съцветия с тегло към 15 грама, които при направения полеви наркотест реагирали на канабис. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
В хода на същата интервенция, след оперативно-следствени дейности, чиновници на реда ревизирали клиент на питейно заведение. При обиска на 30-годишния мъж от същия град, престъпно проявен и осъждан, били открити саморъчно направени цигари с канабис. При последвалото претършуване в жилището на мъжа са открити и конфискувани 19 сгъвки, съдържащи суха зелена листна маса с тегло към 25 грама и плик с към 9 грама канабис. Той е арестуван в районното ръководство в Козлодуй, а по случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР