Полицаи от столичното Второ РУ предприели незабавни действия по сигнал,

...
Полицаи от столичното Второ РУ предприели незабавни действия по сигнал,
Коментари Харесай

Задържаха мъж и жена, нападнали германка в София

Полицаи от столичното Второ районно управление (на МВР) подхванали незабавни дейности по сигнал, постъпил в полицията към 2.00 часа тази нощ посредством тел. 112. Според информацията, човек чул крясъци за помощ, идващи от градинка в региона на улиците „ Опълченска “ и „ Охрид “.

Изпратеният незабавно патрулен екип разкрил на място немска гражданка. Тя обяснила, че била нападната от мъж и млада жена, с които пътувала в рейс към България. Двамата й дали обещание да й спомагат за намиране на квартира в столицата, само че след идването мъжът я заплашил с нож, след което от нея лишили към 100 евро, 100 $ и мобилен телефон. Потърпевшата е откарана за обзор в здравно заведение.

В резултат на проведените бързи оперативно-издирвателни дейности не след дълго нападатели са задържани – мъж на 50 години и жена на 21 години, и двамата с криминалистически регистрации. От тях са конфискувани употребяваното при нападението хладно оръжие, както и откраднатите пари и мобилен телефон.

На арестуваните са наложени полицейски ограничения за неотклонение за период до 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под надзора на Софийската районна прокуратура.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР