Полицаи от Пазарджик помогнаха на възрастно семейство, което пътувало по

...
Полицаи от Пазарджик помогнаха на възрастно семейство, което пътувало по
Коментари Харесай

Уникален случай на АМ Тракия! Какво направи полицията

Полицаи от Пазарджик помогнаха на възрастно семейство, което пътувало по автомагистрала „ Тракия “ и автомобилът им е закъсал.

За случката заяви представителят на локалната полиция Мирослав Стоянов. Той описа, че в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи е получено прочувствено писмо от семейство, което благодари на двама пазарджишки пътни служители на реда, обслужващи пазарджишкия сектор от Автомагистрала „ Тракия ”, написа Глас Нюз..
-->
Случката се разиграла на 14 юли в късния следобяд, в региона на 78-ми километър по посока за София. Мъж и жена пътували към столицата с лек автомобил, когато внезапно разбрали, че е свършило горивото на автомобила.

След прочут престой в спешната лента лидерът решил да вземе туба, да опита да спре преминаващ автомобил, който да го закара до най-близката бензиностанция. Минути по-късно около колата минал полицейски автопатрул, който спрял зад авариралия автомобил и го обезопасил. Униформените видели доста обезпокоена жена, която стояла сама и объркана във возилото.

След като разбрали повода за случилото се, без да се двоумят старши контрольор Христо Георгиев, който е началникът на група „ Контрол на пътното придвижване по основни пътища и автомагистрали ” в бранш „ Пътна полиция ” в Пазарджик и младши-експерт Веселин Лупанов от същия бранш потеглили със служебния автомобил.

Не след дълго те засекли лидера, който тръгнал да търси гориво. Оказало се, че той е на 75-години, качили го в патрулния автомобил, транспортирали го безвредно до близка бензиностанция и го върнали назад, като му помогнали и да налее дизел в колата си.

" Тези хора ни подействаха, като спасители, лечители, психолози, експерти, служители на реда и не се сещам още какво да изброя!Благодарете от наше име на тези млади и добре възпитани ЧОВЕЦИ за отношението им, за професионализма им и за човещината им! Благодаря ви момчета! Родителите ви, вашите ръководители също би трябвало да са горди с вас и с държанието ви! ", написа признателното семеййство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР