Полицаи от Хисаря заловиха малолетен да шофира автомобила на работодателя

...
Полицаи от Хисаря заловиха малолетен да шофира автомобила на работодателя
Коментари Харесай

Тийнейджър подкара джипа на шефа си в Пловдивско

Полицаи от Хисаря заловиха невръстен да кара автомобила на работодателя си.
При дежурство на служители на реда, около патрулния автомобил, минал черен джип без регистрационни номера. Служителите на реда разпознали колата на локален предприемач, който се занимава с дърводобив. С пуснати светлини, те последвали джипа, който се движил сред селата Старосел и Паничери.
Когато настигнали колата се оказало, че зад кормилото е 15-годишен юноша.
Момчето и фамилията му се преместили от сливенското село Градец в Хисаря, с цел да припечелват пари. Семейството намерило прехранване при локалния бизнесмен.
Джипът, без номера, бил паркиран наоколо до язовир, на който предприемача бил арендатор. Момчето, знаело къде шефът му държи ключовете, взело ги и подкарало колата по оживения междуселищен път.
Случаят е докладван на прокуратурата, по чиито инструкции е стартирано досъдебно произвеждане за ръководство на нерегистрирано МПС.
По информация от проверяващите, това не е първата престъпна демонстрация на младежа. 15-годишният е добре прочут на комисията в родното му село Градец, която работи с малолетни и малолетни, направили противообществени прояви в ранна възраст.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР