Полицаи от Групата за охрана на масови мероприятия в Плевен

...
Полицаи от Групата за охрана на масови мероприятия в Плевен
Коментари Харесай

Спецполицаи разбиха наркодепо в Плевенско, намериха и незаконна пушка

Полицаи от Групата за защита на всеобщи мероприятия в Плевен и техни сътрудници от Червен бряг разрушиха наркодепо в частен дом в град Койнаре. Обитателят на жилището – 40-годишен локален гражданин, е арестуван. Иззети са 2,7 кг зелена трева, пликчета с жълт прахуляк, две конопени растения и противозаконна ловна пушка с патрони, заяви Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.
Акцията била извършена през вчерашния ден, 9 октомври. Униформените нахлули в парцела и изненадали притежателя. Той оказал гневна опозиция и се наложило да го укротяват със мощ и белезници, разясняват от полицейската дирекция.
В хода на инспекцията на забележими места в населяваното помещение са открити огнестрелно оръжие и субстанции, наподобяващи опиати. Незабавно е известен дежурен проверяващ служител на реда и е образувана група за оглед на местопроизшествието от основен проверяващ служител на реда и специалист. Ловната пушка е 12 диаметър, марка " Hatsan ". В патронника на оръжието имало подложен патрон, а в държач към приклада – още 6 патрона.
В стопанска пристройка са открити два пластмасови контейнера с сложени в тях 12 буркана, цялостни със суха зелена трева. В кухнята са открити кутия от цигари с 6 самозалепващи се пликчета – две от тях били с жълто-кафяв прахуляк, а останалите – със зелена трева. Намерена е и електронна везна. А зад стопанска сграда са открити две растения от рода на конопа с височина 1.6 метра.
Полицаите били сюрпризирани, когато в заграждение към двора на парцела намерили… сръндак , на забележима възраст 2-3 години. Те уведомили Държавното горско стопанство в Червен бряг и след съответните процедури животното е настанено в горско стопанство " Витиня ".
40-годишният мъж е арестуван за период до 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР