Полицаи, лесничеи, ловци и доброволци-планинари откриха мъж, загубил се в

...
Полицаи, лесничеи, ловци и доброволци-планинари откриха мъж, загубил се в
Коментари Харесай

Спасиха 53-годишен, загубил се в труднодостъпна планинска местност

Полицаи, лесничеи, ловци и доброволци-планинари откриха мъж, изгубил се в труднодостъпна планинска околност, с ъобщават от ОДМВР-Пазарджик.

Сигнал за изчезналия мъж е получен през вчерашния ден от 64-годишен гражданин на Брацигово.

Мъжът съобщил, че дружно със собствен прочут - мъж на 53 година от Габрово, тръгнали да търсят загубен в гората кон. След като бродили известно време двамата се разделили в гората, намираща се в землището на село Жребичко.

Няколко часа по-късно мъжът от Брацигово се прибрал, само че от неговия прочут нямало и диря. Тогава той решил да алармира за случилото се в районното ръководство в Пещера.

Полицаите претърсили региона, само че не го разкрили и решили да продължат на идната заран.

Екип от 15 индивида - служители на реда от Брацигово и Пещера, горски служащи, ловци и доброволци образували екип и подхванали по-мащабно търсене.

Обхваната била територия характеризираща се с труднодостъпни скални урви, стръмни и доста рискови скатове на близкия язовир " Кричим ", гъста растителност, както и съществуването на хищни диви животни.

След дълго претършуване в местността " Раздол " мъжете разкрилия изгубилия се мъж в положително общо положение. Той е откаран в Пещера за обзор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР