Политологът Стойчо Стойчев заяви, че ако някой очаква на предстоящата

...
Политологът Стойчо Стойчев заяви, че ако някой очаква на предстоящата
Коментари Харесай

Политолог: Ако някой очаква управлението да се разпадне, ще бъде разочарован

Политологът Стойчо Стойчев съобщи, че в случай че някой чака на идната среща до края на седмицата сред Бойко Борисов и Кирил Петков, да се схванат, че обединението завършва и ръководството се разпада, ще бъде отчаян.

" Няма да бъде това резултатът от срещата. Предполагам, че ще се схванат неща, които и преди този момент са се разбирали - да изработят механизъм, по който да вземат решения и авансово да се уведомяват, нещо, което няма по какъв начин да стане, съгласно мен ", сподели Стойчо Стойчев пред Българска национална телевизия.

Политологът предвижда какъв брой живот остава на това държавно управление, а именно поне до европейските избори следващата година.

" Не мисля, че се е случило нещо в държанието на президента Радев, това е общественото му държание. Той употребява опцията като представител на висока естрада да подлага на критика постоянно държавното управление. От това печели българската народна власт. Въпросът е да има мярка и от едната, и от другата страна, с цел да не се стига до такива връзки, от които страдат цели институции ", добави още политологът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР