Политологът проф. Татяна Буруджиева е поредният анализатор, който отчете, че

...
Политологът проф. Татяна Буруджиева е поредният анализатор, който отчете, че
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: Васил Терзиев трябва много да благодари на лидера на „Възраждане“ Костадин Костадинов

Политологът проф. Татяна Буруджиева е следващият анализатор, който регистрира, че неналичието на поддръжка за Ваня Григорова от страна на " Възраждане ", е оказала решаващо въздействие за избора за кмет на София.

" Васил Терзиев би трябвало доста да благодари на водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, който изигра решаваща роля в изборите за кмет на София, като прикани електората да не поддържа Ваня Григорова ", сподели в " Тази заран " по бТВ Буруджиева.

Трябва доста да са признателни от „ Продължаваме промяната “ на Костадинов за тази поддръжка, добави тя. 

„ При дребни разлики постоянно резултатът се апелира, само че щабът на Ваня Григорова би трябвало да реши. Гласовете са мизерно малко и то сред между първия и втория губи необикновено доста Васил Терзиев. Ако съм от Политическа партия, изобщо не бих се кичила с него. Те би трябвало да си посипят главата с пепел поради този претендент “, разяснява проф. Буруджиева. 

„ Защо ситуацията с Терзиев е толкоз титанично зле? За мен титаничната победа на Политическа партия над ГЕРБ е във Варна. Никой не я очакваше. Пазарджик пък е олицетворението на това, с което пристигна ПП-ДБ на политическата сцена “, добави тя. 

„ Продължаваме да плащаме едни пари като данъкоплатци, с цел да действа оная комисия за досиетата. Защо? Ако се ревизират описите, ще забележим, че те се копират за всички избори. Да си отидат в архива, тъй като лустрацията не можа да се направи, защото от самото начало, когато вадеха тези досиета, доста хора споделяха „ мен не ме интересува “, съобщи политоложката.  

„ Не ме интересуват родителите на някой човек. По-важно е какво прави, само че когато единият от тях е бил в звено, което се е занимавало с доноси, които унищожаваха хора по времето на Тодор Живков, за мен това значи метод на образование “, акцентира тя. 

Няма по какъв начин да обясняваш в продължение на години, че няма да работиш с ГЕРБ и Движение за права и свободи, а по-късно да отидеш да се гушкаш с тях. Това няма по какъв начин да не възмути хората “, сподели пък сътрудника й доцент Петър Чолаков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР