Политологът не изключи ново мнозинство в НС - всички срещу

...
Политологът не изключи ново мнозинство в НС - всички срещу
Коментари Харесай

Доц. Буруджиева: ПП си играят със ситуацията. Денков е функция на Кирил Петков

Политологът не изключи ново болшинство в Народно събрание - всички против „ Продължаваме промяната “

„ Политическа партия си играят със обстановката, не може единствено те да изискват и да поставят червени линии. Още по-малко не се постараха да покажат тези месеци, че Денков е този външен фактор, без който не можем във външната ни политика “, съобщи в предаването „ Офанзива “ политиологът доцент Татяна Буруджиева и добави, че в случай че се гледат договарянията с Австрия и Нидерландия, то надали можем да кажем, че настоящия министър председател има общо. „ Ще продължат да не виждат Денков на запад, тъй като той е фукция на Кирил Петков, а не е сериозна и специфична фигура “, добави Буруджиева.

По думите ѝ няма проблем с евроатлантическата ориентировка и в случай че Политическа партия желаят по-различна интернационална политика за България би трябвало да си кажат.

Политологът съобщи, че в случай че е на мястото на ГЕРБ би се пошегувала с ПП-ДБ като им каже, че ще размени външното с финансовото министерство. „ Не може да се съобразяваш единствено със себе си. Как биха реагирали Политическа партия, в случай че този финансов министър не може и това е алената линия? “, попита тя.

Доцентът не изключи опцията за образуване на ново болшинство в границите на този парламент:

„ Може да е всички против ПП-ДБ, с цел да ги махнат от властта, в случай че не престават да си играят като че ли е играчка. Може както в СОС стана. Терзиев не можа да разбере, че кметът основава болшинства, а ние в този момент се занимаваме коя партия какво е споделила. Никой не споделя, че Терзиев не си прави работата “, заключи Буруджиева.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР