Политологът доц. Татяна Буруджиева коментира актуалната политическа ситуация след връщането

...
Политологът доц. Татяна Буруджиева коментира актуалната политическа ситуация след връщането
Коментари Харесай

Буруджиева: Политиците разбират предизборната кампания като война, а не като конкуренция

Политологът доцент Татяна Буруджиева разяснява настоящата политическа обстановка след връщането на втория мандат от Николай Денков на Румен Радев.

" Според мен, президентът е взел решение за третия мандат. Сега прави доста добър политически ход с тази покана за разискване към Политическа партия, въпреки и изненадваща и всеки ще интерпретира по-късно ", сподели тя в БТВ.

" В Българска социалистическа партия царува доста огромна раздразнителност. Едни крайности се демонстрират в едни тематики, изборът на които несъмнено демонстрира, че Българска социалистическа партия схваща, че отива на избори, само че някакси не желае да отива на избори. Така през днешния ден една тематика, която е по-електорална и ще притегли гласове, на следващия ден се заменя с друга тематика. Дали ще има избори или не, Конгресът на Българска социалистическа партия следва през февруари. А другото, което е ясно там, е това, че Българска социалистическа партия и нейното управление се оказа, че имат възходяща съпротива вътре в нея. Ако нещо ражда Българска социалистическа партия, то е непрекъсната съпротива и нови и нови разправии, което единствено по себе си не приказва добре за една партия и електоралното й здраве ", счита Буруджиева.

" Политиците схващат предизборната акция като война, а не като конкуренция. Докато има такава каша в главите на политиците, няма какво да се учудваме, че е каша и в главите на гласоподавателите ", съобщи политологът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР