Политиката на Доналд Тръмп създава „огромна нестабилност“. Това заяви германският

...
Политиката на Доналд Тръмп създава „огромна нестабилност“. Това заяви германският
Коментари Харесай

Тръмп създава огромна нестабилност

Политиката на Доналд Тръмп основава „ голяма неустойчивост “. Това съобщи немският външен министър Зигмар Габриел, представен от Frankfurter Neue Presse.

Според Габриел Тръмп е подчинил външната политика на Съединени американски щати на вътрешната такава. Той укори президента в неналичието на значима външнополитическа стратегия. Според него тази стратегия би трябвало да подхожда на политическите обичаи, образувани след Втората международна война.

„ Тръмп подписва двустранни връзки с разнообразни страни по настрана. Той подписва краткотрайни покупко-продажби и не помни образувания международен ред. Съединени американски щати към този момент се преценяват с интернационалните право, единствено в случай че съгласно Тръмп това е самобитно “, съобщи Габриел.

Той добави, че по този метод Съединени американски щати „ оспорват образувания от тях демократичен международен ред “. Габриел съобщи, че сега опазването на този ред пада напълно върху раменете на Европа.

Според него европейските страни няма по какъв начин да се оправят сами. Той още веднъж прикани за поддръжката на Съединени американски щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР