Политическото пространство е много раздробено и продължава да се раздробява.

...
Политическото пространство е много раздробено и продължава да се раздробява.
Коментари Харесай

Татяна Дончева нахлу в ефир, захапа Киро и компания: Схемите ви са на домашно ниво!

„ Политическото пространство е доста раздробено и продължава да се раздробява. Няма никакъв фокус към никого. … В такава раздробена политическа обстановка не може да се направи нищо свястно и устойчиво. За да се направи нещо би трябвало да има фокус към нещо. Единственото, което ми хрумва, е да върнем лявото и дясното, с цел да можем да стабилизираме политическата обстановка към по-големи формирования “.

Това съобщи пред БНР Татяна Дончева, водач на „ Движение 21 “, някогашен народен представител и заместник-председател на Народното събрание.
Според нея фактори вътре и вън от страната са имали интерес да бъде разрушен двуполюсният политически модел и да се повтаря, че „ няма ляво, няма дясно “.

Дончева изрече мнение, че последното Народно заседание е имало минимален капацитет от последните така наречен къси парламенти:

„ Я одобриха два закона за 6 месеца, я – не. Я им стана ясно защо са там, я – не. Всеки си въртеше някакви схеми, но на домашно равнище. Иначе интернационалното обслужване го направиха “.

В предаването „ 12+3 “ Татяна Дончева разяснява, че в българската политика е цялостно с „ аджамии, които въобще не знаят защо става дума “.
Прогнозата на водача на „ Движение 21 “ за ръководството на страната е:

„ Трябва да се прави нова групировка от хора, които в действителност знаят защо става дума, които съществено да поработят върху икономическа стратегия. Тя е значимата. Има съществени проблеми. Няма потребност да ги измисляме “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР