Политическото предаване Въпросите по телевизия TV1 излиза в дълга ваканция

...
Политическото предаване Въпросите по телевизия TV1 излиза в дълга ваканция
Коментари Харесай

Липса на финансиране изпраща известни журналисти в дълга ваканция

Политическото предаване " Въпросите " по телевизия TV1 излиза в " дълга почивка " заради липса на финансиране. Това заяви притежателят на медията Румен Ковачев във Facebook. Във " Въпросите " работеше Милен Цветков, а сега в другите дни от седмицата то се води от Миролюба Бенатова, Генка Шикерова, Лили Маринкова, Светла Петрова, Емилия Милчева. Продуцент на блока е Люба Ризова, която години наред беше началник на новинарите и водещите в Би Ти Ви. " Благодаря на всички за всеотдайната ежедневна работа по продукцията на  “Въпросите "! Благодаря и на всички забележими и невидими помощници, това предаване да го има! Благодаря на феновете за даренията! Продукцията излиза в дълга почивка! Търсим финансиране! ", разяснява Ковачев. 

" В петък аз имам достойнството " да мета " в студиото на предаването " Въпросите ". Тогава ще е последното предаване за сезона, а може би и вечно ", добави Миролюба Бенатова.  

През 2021 година TV1 подписа контракт за партньорство с най-големия по това време снабдител на сателитна телевизия " Булсатком ". Вчера продуцентът Люба Ризова заяви в ефира на " Въпросите ", че договорът на малкия екран с провайдъра е преустановен и това е довело и до прекъсване на предаването. " Досега имахме контракт с TV1, за жалост в последния месец " Булсатком " е прекратил контракта си с TV1, ерго няма финансиране и TV1 би трябвало да приключи контракта си с нас ", изброи тя. От есента на м.г. притежател на " Булсатком " е предприемачът Спас Русев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР