Политическо отговорно е в тази тежка обстановка бъде съставен кабинет.

...
Политическо отговорно е в тази тежка обстановка бъде съставен кабинет.
Коментари Харесай

ИТН: Политически отговорно е да има кабинет, но ние ще бъдем опозиция

„ Политическо отговорно е в тази тежка конюнктура бъде формиран кабинет. По този метод най-малко дребна част от проблемите, които сега са пред страната, могат да бъдат решени. Що се отнася до новосформиращото болшинство – ще бъдем съпротива на тази настройка. Ако те продължат да се събират дружно, което е тяхно право, „ ИТН “ /ИТН/ ще бъде съпротива “.

Това съобщи представителят на партията Тошко Иванов , който през днешния ден се срещна с президента Румен Радев по време на консултациите с парламентарните групи в 49-ото Народно заседание.

От полемиката стана ясно, че приоритет за Има Такъв Народ е да се одобряват законите по Националния проект за възобновяване и някои неща да бъдат контрактувани с европейските сътрудници на България. По отношение на Бюджет 2023 Тошко Йорданов съобщи, че в случай че няма постоянно държавно управление и се отиде към следващи избори, е по-добре той да не бъде одобряван .

„ По-малка вреда за страната е да се работи със настоящия бюджет, в сравнение с да се заложат разноски, които не се знае от къде ще дойдат “ , съобщи той пред президента. 

От своя страна Румен Радев поздрави Има Такъв Народ със сериозното достижение на отпаднала и завърнала се партия в Народното събрание, което рядко може да се види в българската политика. Очаква се президентът да връчи в околните дни първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на ГЕРБ-СДС.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР