Политическите извратеняци се опитаха да надхрачат дори лъжите на Заев.

...
Политическите извратеняци се опитаха да надхрачат дори лъжите на Заев.
Коментари Харесай

Джамбазки и Каракачанов болшевишки обслужиха Заев!

Политическите извратеняци се пробваха да надхрачат даже лъжите на Заев.

Пак стана ясно, че са заболели тия хорица, неизлечимо заболели.

Само един лицемерен разум може да напише следното:

„ Ако се съди по фигурите, които бяха задействани като представители против „ кражбата на българска история “… няма подозрение, че става дума за провокация, обслужваща Доктрината Путин “?!

Отвратителна свинщина.

Заев краде Илинденското въстание – а съгласно този непрокопсаник излиза, че тези, които не одобряват Историята да бъде фалшифицирана, съчиняват „ провокации “ и обслужват Путин?!

Някои хора безусловно проституират със себе си, с цел да създадат усещане.

Съзнават, че никой не ги взема на съществено, само че не се отчайват.

Нахални просяци за вниманието на публиката, те са подготвени да подмятат и най-абсурдната измислица – и сетне да се чекнат към нея до пристъп.

Вече са на прилична възраст, само че си остават все същите разсилни към мижавата нашенска политика.

Но да се упражняват и за сметка на Историята – това към този момент е прекомерно.

Привиждат им се някакви „ задействани представители “ на „ Руската теория “ – и го споделят таман тогава, когато сме очевидци на спонтанното отвращение на необятната аудитория, на хиляди хора – от шашмите на Заев, а и от овчедушието, с което ги одобряват нашите Властници.

Само идиотите не могат да вдървен корените на това всенародно единогласие.

Прекалено грубо ще бъде да си представим, какво мислят за сходни видове тези българи, за които думата „ любородие “ не е празен тон.

Тия хора обаче имат, към момента, привилегията да бъдат дундуркани в „ формалните “ медии, които и поради техните притворства се маргинализираха.

Канят ги и някои келяви водещи на телевизионни излъчвания.

Такава е „ свободата на словото “ в ерата на изцяло Гноясалия Преход – даже тогава, когато българският Народ е обзет от рядко единогласие по някой въпрос – да вземем за пример, македонските обири, „ свободата “ се използва най-често от измамници и фалшификатори.

Тия дни вестникарска обява ни напомни митовете към някои фамозни песни – сред които и „ Ticket to Ride “ на „ Бийтълс “.

Съществували са разнообразни сантиментални тълкования за заглавието на тази ария.

Според Джон Ленън обаче, въпросният „ билет “, в действителност, бил намек за здравните паспорти на уличниците от Хамбург, с които те удостоверявали, че не са заболели от венерически заболявания.

По дяволите, не е ли време и в наши дни да се вкарат някакви паспорти, които да свидетелстват за здравето на някои създатели?

Да си проституират, колкото си щат с обстоятелствата, само че най-малко да знаем, че са си заразни.

Красимир Каракачанов и той се цани за юрист на Заев.

В разгара на абсурда, даде напоително изявление – само че не за отвратителните искания на македонеца, а за постоянно кахърната коалиция на „ патриотите “.

Каракачанов се кълне, че „ патриотите “ трябвало да са дружно на изборите следващата година – разделянето им нямало да е почтено към хората.

И като че ли въобще не схваща, че същинското непочтеност е разделянето на „ патриотите “ с патриотичната идея, която зарязаха в някой от джобовете на Падишаха.

А още по-позорно е разделянето им с Историята – тъй като таман по този начин се схваща срамното безмълвие на Вътрешна македонска революционна организация за свадите, които спретна Заев.

Но когато човек е ангажиран с пазаренето на самолети, не му е до Историята.

И Каракачанов, и Джамбазки прибягнаха до един от най-тъпите номера на болшевишката агитация – отива им като на антикомунисти, годишна продукция 2018-а.

Този номер е извеждането на логиката от един спор и заместването й с причини от налуден порядък.

В културата на анекдота, този прийом се илюстрира с комичната фраза, употребена от руския вицов воин в разногласието му с американеца: „ А вие за какво биете негрите! “

И в този момент Каракачанов и Джамбазки пазят дивотиите на Заев с сходни изречения: „ А вие, комунягите, за какво взривихте „ Света Неделя “!

Да не виждаш една кражба, която се прави през днешния ден, в този миг, под носа ти, и да търсиш негри в Историята – е, това в действителност е прекомерно.

Но, в действителност, нищо не е прекомерно, когато идват избори, а пък и Падишахът носи на хвалби.

Героят от известната фолклорна закачка изял на първо време 100 тояги пердах, а сетне и един чувал сол – Нашият пък е подготвен да изяде 100 чувала с хвалби.

Заради особеностите на тукашната „ независимост на словото “, много вестници бяха милозливи към подправеното опрощение на Заев и се държаха като чукундур от анекдот – за тях бе по-важно да отбележат, че Падишаха е телефонирал на македонеца, а другото е без значение.

Това е „ независимост на словото “ от раздела блюдолизане – обаче за сметка на Историята.

„ Българска национална телевизия е храм на свободата “ – споделил пък тия дни Коко Каменаров.

За един началник на държавна телевизия е здравословно да се майтапи понякога.

Българска национална телевизия в действителност е храм на свободата – стига да знаеш, кого да каниш.

Например, добре пристигнали са тези, които практикуват специалността на политическите уличници.

Подходящи са и хора, сходни на един от героите на Скот Търоу: за него било без значение дали има глисти, или лично мнение.

Потърсих тия дни Коко Каменаров, тъй като се тормозих за него: приказва се, че към този момент бил наказан на първа инстанция, задето е карал в нетрезво положение.

Та желаех да ревизира, дали е правилно това. Не можах да се свържа.

Българска национална телевизия е „ храмът на свободата “, обаче за присъдата на шефа й – нито думичка.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР