Политически трансфери, листи с по един кандидат, водач певец, както

...
Политически трансфери, листи с по един кандидат, водач певец, както
Коментари Харесай

Политически трансфери, водач певец и стари муцуни - листите от Пловдив за изборите на 2 април

Политически прехвърляния, листи с по един претендент, лидер артист, както и лице с престъпно минало – това демонстрира детайлната информация в листите на политическите партии и обединения за идните избори на 2 април от Пловдив и региона.

272-ма кандидат-депутати ще нападат идващия парламент от Пловдив град. Те са регистрирани от общо 21 политически субекта, съобщи за Дарик ръководителят на районната изборна комисия Калоян Сухоруков.

234 са кандидат-депутатите от Пловдив област, заключи ръководителят на районната изборна комисия Янко Радунчев.

Впечатление в региона прави „ късата “( от 10 души) листа на Българска социалистическа партия, в случай, че „ Неутрална България “ с лидер военачалник Димитър Шивиков е записала а листа с 21 кандидат- депутати.

За непълната листа на социалистите на Корнелия Нинова справедливи аргументи има и те са факт и в листите на партиите и обединенията за 2 април - остарели фрагменти на партията столетница са на челните позиции в други политически субекти: изключеният от партията на Корнелия Нинова на 11 февруари Валери Жаблянов е лидер на новото политическо обединяване „ Левицата “, а доближеният до предприемача Георги Гергов и някогашен народен представител и върховен член на Българска социалистическа партия Георги Търновалийски е на второ място в листите на „ Български напредък “.

Политическите прехвърляния не свършват дотук. Бившият депутат от " Български напредък " - пловдивчанката Лилия Недева, която напусна партията на Стефан Янев, води 12-членната листа на обединението в Пловдив на Ива Митева и Любомир Каримански " Заедно ".

Александър Томов е лидер на „ Българска социалдемокрация -Евролевица “, а на челните места в „ Неутрална България “ са някогашният народен представител от „ Атака “ Павел Шопов и екс заместител регионалният шеф, още веднъж от партията на Волен Сидеров – Димитър Керин.

Светльо Витков води 7-членната си листата на партията си „ Глас национален “ в Пловдив град, а Венцислав Ангелов, по-известен с прякора си Чикагото - някогашният катаджия, съден за трафик на дрога, е първият, записал листите на партията си „ Истината и единствено истината " в Пловдив и региона.

Венцислав Ангелов е някогашен чиновник наКАТ, който през 2002 година е упрекнат в контрабанда с цигари. През 2008 година е хванат в Никозия с хероин, а през 2014 година е съдени за трафик на кокаин. Последните обвинявания против него са от предходната годиназа безчинство, осъществено в изискванията на рисков рецидив в кабинета на общопрактикуващ доктор в русенско село.

Две са кандидат-депутатските листите в Пловдив и региона с по един претендент – това са политическа партия “Българско национално обединяване “ и Социалистическа партия „ Български път “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР