Политически искри прелетяха в последните работни дни на настоящата година.

...
Политически искри прелетяха в последните работни дни на настоящата година.
Коментари Харесай

Политически искри! ГЕРБ скочи на кмета на Варна заради колите в Морската градина

Политически искри прелетяха в последните работни дни на актуалната година. След като почивните дни и топлото време изкараха стотици варненци на разходка из града и част от тях влязоха в Морската градина с колите си, то тези дни, за което Varna24.bg ви осведоми, кметът Благомир Коцев разпореди общинска полиция да следи за реда и да глоби нарушителите, които стопират по алеите и тревните площи.

Днес обаче на публицистичната ни поща се получи прессъобщение от групата на ГЕРБ в Общинския съвет във Варна (публикуваме го без редакторска намеса):

 

Кметът Коцев би трябвало незабавно да изпълни  решението на Върховния административен съд за възбрана за влизане на колите в Морската градина, в това число и към паркинга  на фамилната му механа " Хоризонт “, а не да търси малка врата, по какъв начин да не го направи.

Върховен административен съд със свое определение от 18 декември, което е дефинитивно и не предстои на обжалване, анулира прекъсването на предварителното осъществяване на Генералния проект за организация на придвижването. Т.е. възбраната за коли в Морската градина, призната с решение на ОбС-Варна, в това число и за алеята към зоопарка и " Хоризонт, е ДЕЙСТВАЩА.

Вместо да чете решението на съда и изявленията по тематиката в медиите, и обществените мрежи, както " дяволът евангелието “, Коцев е длъжен веднага да разпореди слагането на забранителните знаци за коли на входовете на Морската градина, а не да пуска колите до частния си противозаконен паркинг на

" Хоризонт “, до момента в който се изпълни, както е оповестил във ФБ. " Полицаите от Общинска полиция ще наблюдават за влизащите коли и ще връщат всеки, който няма обезпечено паркомясто и основателна причина да бъде позволен. Входът откъм Зоопарка също е стеснен до съществуващите паркинги и ще остане по този начин до трайното и стабилно решение за цялостното ограничение на колите в парка “, написа Коцев, измъквайки се йезуитски от осъществяване на решението на Върховен административен съд.

Коцев, паркът не е паркинг и има алеи, а не улици! И основателна причина ли е ходенето с кола на заведение в Морската градина?! Всъщност в прав текст кметът споделя, че частният му паркинг пред " Хоризонт “, за който съдът се произнесе, че е противозаконен, ще е опорният паркинг на Морската градина. Ако Коцев още през днешния ден не извърши решението на Върховен административен съд, значи, че  той лично и семейно се облагодетелства.

Групата на ГЕРБ ще сезира незабавно прокуратурата за изострен спор на ползи!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР