Политическа партия ВОЛЯ сезира отдела за киберпрестъпления в ГДБОП и

...
Политическа партия ВОЛЯ сезира отдела за киберпрестъпления в ГДБОП и
Коментари Харесай

ВОЛЯ сезира ГДБОП за фалшиви профили на Веселин Марешки във Фейсбук

Политическа партия " ВОЛЯ " сезира отдела за киберпрестъпления в ГДБОП и екипа на Facebook във връзка появили се подправени профили на водача на партията Веселин Марешки, посредством които измамници оферират онлайн игри, събират персонални данни на хората – ЕГН и банкови сметки, и им изпращат известия, че получават огромни парични награди. В други подправени постове се твърди, че той ще раздава пари на всички с КОВИД19. Абсолютно непозволено са употребявани фрагменти от негови видео-обръщения и изявленията за илюзия на хората.
" Призоваваме потребителите на обществената мрежа Facebook да не се поддават на тези измами! ", приканват от " ВОЛЯ ".
 Веселин Марешки: Служебният кабинет на Радев върна ГЕРБ на власт Веселин Марешки: Служебният кабинет на Радев върна ГЕРБ на власт
„ Все повече хора стартират да проглеждат и да осъзнават, че служебното държавно управление, назначено от президента Радев, бетонира ГЕРБ...
Припомняме, че зам.-председателят на Народно събрание Веселин Марешки, която има над 100 000 почитатели!
" Държим да подчертаем, че благотворителната активност на водача на " ВОЛЯ ", посредством която оказва помощ на доста хора, църкви, разнообразни културни начинания, се базира на деликатна преценка, изследване и правила, които изрично изключват онлайн игри и събиране на персонални данни! ", показват от " ВОЛЯ ".
„ Надявам се способените органи бързо да разкрият тези жалки измамници, които напряко се гаврят с небогати българи, подготвени да повярват на всичко в отчаянието си ”, разяснява от своя страна Марешки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР