Полина Спасова, бившата жена на Благой Георгиев - Благо Джизъса,

...
Полина Спасова, бившата жена на Благой Георгиев - Благо Джизъса,
Коментари Харесай

Бившата на Джизъса проговори: Обиждаше грозно, нараняваше ме всеки ден! Това, че нямаше пари го съсипваше

Полина Спасова, някогашната жена на Благой Георгиев - Благо Джизъса, която го заряза, до момента в който той участваше в " Сървайвър ", е жена с фантазии, която работи интензивно и всекидневно. Красавицата, която е от Велинград, има личен бизнес - магазин за детски облекла и играчки в столицата, който отваря след раздялата с ексфутболиста. Полина желае да направи собствен личен бранд за дамска мода и работи интензивно в тази посока. Иска да има три деца и сериозен и добър мъж до себе си, с който да гради бъдещето си. Ето какво сподели Поли в изявление за " България Днес ".



- Поли, по какъв начин си след раздялата с Благо, имаш ли мъж до себе си сега?

- Много съм добре, нямам нов другар. След вечеря с братовчед ми Симеон " Белята " Стоянов и след оповестено стори в инстаграм от вечерята ни измислиха историята, че ми е новият мъж. Не съм влюбена. След Благо си давам отмора. Работя всеки ден. Има доста момчета, които ми пишат и се пробват да се свържат с мен, само че желая време да съм сама и да срещна верния мъж. И този, който ще е идващият, би трябвало да ме завоюва, като го покаже. Нямам време за връзки ей по този начин.

- Какво смяташ за това, че Благо си откри толкоз бързо нова другарка? Познаваш ли Ивана, излизали ли сте дружно?

- Още преди да влезе в " Сървайвър ", ходеше в клиниката, с цел да се схващат за промяната на зъбите. Тогава се срещнаха и откакто излезе от предаването, аз бях решила, че се деля с него. Всичко беше готово, единствено трябваше да минем през съда за развода. На делото Благо пристигна с Ивана, което за мен е заплашителен комплекс. Това не е мъжка постъпка. Всички хора се смееха. Не знам за какво се хвана с нея, може би с цел да не е самичък или на инат! Което и да е, той си знае най-добре. Познавам Ивана, да. Тя е едно дете на 21 години, което занапред се сблъсква с живота и с действителността. Желая им да са щастливи дружно в действителност, най-много да съумява да поставя грижи за децата си. Аз доста привикнах с тях и от всичко единствено те ми липсват. Винаги съм казвала, че те не са отговорни, и ми е доста мъчително за всичко, което претърпяват, в действителност!
 
 Поли на Джизъса с вест за РАЗВОДА с Благо

 Поли на Джизъса пред

- Често ли се виждаше с децата на Благо, разбирахте ли се?

- Виждахме се непрекъснато. Всяка седмица съвсем ги взимахме с нас, лятото прекарвахме времето си с тях много постоянно. Разбирахме се доста добре, играехме игри дружно, пътувахме, разхождахме се. Като цяло правехме всичко дружно. Те бяха привикнали доста с мен и аз с тях. Желая им да са доста щастливи и Боци, и Давид, и Йоанка.

- Сега чувате ли се, виждате ли се?

- Нямам връзка нито с Благой, нито с децата! Още когато беше в " Сървайвър ", аз стопирах да вървя при родителите му, когато оставяха децата там. Защото трябваше да се отдръпна лека-полека. Беше ми доста мъчително, тъй като бях привикнала с тях.

- Как им се отразяват на децата всички тези промени, връзките на Благой с дамите, с които е бил?

- Според мен децата са доста раздрани. Постоянно са на друго място. При нас, при майките им, при едната или при другата баба. Деца на разграничени родители. Живот, който не е пълностоен и не си с мама и тати. Въпреки всичко децата мен ме одобриха извънредно бързо и им благодаря за това. Винаги съм се опитвала да се усещат като вкъщи си, когато са при мен. Не желаех да им липсва нищо. Исках да са щастливи и спокойни. Не съм имала неприятни усеща нито към Златка, нито към Христина. Това, че децата не са мои, нямаше значение за мен. Гледах ги като мои лични деца.

- Благо по какъв начин се държи с децата си, с теб, по какъв начин се е държал с някогашните си, знаеш ли?

- На въодушевление е. За жал, не му се занимаваше изключително. Имаше моменти, в които прекаляваше с кавги, и след това го осъзнаваше. Обиждаше майките им пред тях, което не му прави чест. Аз имам друга визия за гледане и отношение към децата. Имаше моменти, в които си играе с тях, само че след обидите и кавгите всичко губи смисъл. Това е неприемливо. Обиждал ме е доста пъти... употребявал е доста грозни обиди, които ме нараняваха всекидневно! Това, че не изкарва парите, които е изкарвал в миналото, го съсипваше, по тази причина и влезе в " Сървайвър " - за пари. Това го мъчеше непрекъснато, само че не мисля, че когато обиждаш жена си, обиждаш майките на децата си пред тях и пред родителите ти, е методът. Търпях доста, само че когато отпътува, един месец мислех какво да върша и взех решение да се разведа с него. Писна ми да бъда обиждана, неоценена и подценявана! Да бъда момичето, което е новата жена на Благой - щастливата в инстаграм, само че единствено за пред света. Фалшивите фотоси, на които би трябвало да се върша на щастлива.

Инстаграм е в едната посока, действителността е в другата. Това, което всички хора виждат в обществените мрежи, няма нищо общо с това, което в действителност е!

- Защо сега си сама? Какъв мъж искаш до себе си?

- Сама съм, тъй като нямам време за еднодневки. Ако някой мъж желае да е с мен, ще го потвърди. На думи нямам доверие, не ми се и занимава. Нямам време за къси флиртове! Работя доста, групирам пари да пътувам и върша ремонт у дома. Искам мъж, който е откровен. Искам да демонстрира, че съм значима. Не желая в никакъв случай повече да бъда обиждана и не бих търпяла държание като на Благой! Това беше огромен урок за мен. На мен не ми би трябвало доста, с цел да съм щастлива. Искам човек, който работи и има цели в живота си. Искам да пътуваме и да градим дружно бъдещето си. Искам да имам три деца, време е, само че уви. Доста съм независима и считам, че съм подготвена за семейство и деца. За мен това е смисълът на всичко. Да обичаш и да бъдеш обичан.

- С какво се занимаваш?

- Занимавам се с магазина ми за детски облекла и играчки, развъртвам го. Магазина го отворих малко откакто Благо отпътува за " Сървайвър ". Останах сама и желаех магазин в София, и взех решение да си осъществявам фантазията вместо да обикалям по кафета и да си изгубвам времето. Направих го за месец и към този момент трети месец работя съвсем без отмора, тъй като не съумявам да си намеря стойностен човек, който да работи. Пътувам съвсем всяка седмица до Турция, с цел да зареждам. Тръгвам в 3 часа през нощта и се връщам вечерта на същия ден. Опитвам се да реализира нещо и се боря сама, не се окайвам. Правя го, с цел да съм по-добре след времe. Лишавам се от доста неща, само че знам, че за всичко има време - и за почивки, и за всичко останало. Скоро се надявам да си направя мой бранд дамски облекла. Интервю за България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР