Полезни съвети за всички поводи ще бъдат полезни за хора

...
Полезни съвети за всички поводи ще бъдат полезни за хора
Коментари Харесай

Житейски трикове, които улесняват живота ни

Полезни препоръки за всички мотиви ще бъдат потребни за хора от всички възрасти, без значение от техния обществен статус, равнище на материално благосъстояние и персонални желания. Напълно допустимо е да научите доста забавни неща за себе си в тази скромна сбирка от на практика рекомендации.

Почистване на кухнята

1. На първо място, би трябвало да забравите за хартиените салфетки и кърпи, които са станали табиет, както и за памучните парцали. Те са освен неефективни при унищожаване на замърсяванията, само че и безсилни против разнообразни бактерии, които живеят във всяка кухня. Не пестете пари за закупуване на специфични микрофибърни кърпи - те ще ви служат дълго време, ще се оправят даже със остарели или упорити петна и ще оказват помощ за почистването на повърхностите от микроби. Освен това, с помощта на специфичната текстура на кърпата, микрофибърните кърпи могат да отстранен замърсяванията даже без помощта на почистващи препарати.
Трикове, с които ще овладееш хаоса в банята
Банята е една от най-специалните стаи в нашата къща. Но също по този начин е едно от най-сложните за образуване заради количеството неща, коит...
Прочети повече
2. Всеки ден милиарди домакини по света мият големи планини от чинии. Как бързо да се справите с това досадно обвързване? Напълнете празна мивка с гореща сапунена вода.  Докато закусвате, обядвате или вечеряте, мръсните чинии и принадлежности ще имат време да се наквасен в пяна и гореща вода - няма да е мъчно да ги измиете изцяло.

3. Всеки знае, че това е идеална среда за размножаване на бактерии. За да дезинфекцирате гъбата и да я извършите безусловно безвредна за потребление, изстискайте я всяка вечер и я загрявайте в микровълновата на оптималната мощ за една минута. Изхвърлете остарялата гъба незабавно щом усетите неприятна миризма, предавана от нея.

Почистване на баня

1. Полезно е притежателите на душ кабини, оградени със специфични пердета, да знаят следното: в случай че върху завесата се появят петна от плесен, би трябвало да я измиете дружно с няколко хавлиени кърпи. Това ще ви помогне да премахнете плаката от нея. След измиване просто закачете завесата на място - изсъхва бързо.

2. След като измиете косата си, намирате ли доста паднали косми по пода? Вместо да ги обирате един по един, намокрете пачка тоалетна хартия и я прокарвайте по пода всяка заран.
Бабини готварски хитринки, които (може би) към този момент не са настоящи
Кулинарните трикове се предават от потомство на потомство - само че доста от тях към този момент не намират приложение в актуалното всекидневие. Ето ня...
Прочети повече
3. Възползвайте се оптимално от времето, което децата ви прекарват в банята преди лягане. Докато играят и с други играчки, избършете огледалата, почистете тоалетната и изхвърлете всички насъбрани боклуци. След като подготвите детето за лягане, бързо почистете ваната и умивалника, избършете пода. Банята е чиста!

Почистване на спалня

За да поддържате спалнята си подредена, следвайте потребни препоръки за домакините. Оправяйте леглото си първо всяка заран.

Съхранение на движимостите

1. Повечето дамски шкафове са цялостни с облекла, отървете се от облеклата, които не сте носили от една година, и поемете ангажимент към себе си всяка седмица да подреждате прясно изпраните облекла.
Пяната за бръснене може да бъде пръв асистент на всяка стопанка! Ето по какъв начин!
Имаме я у дома и нормално я използваме за бръснене, само че пяната е добра също по този начин и за доста други неща! Можем да я използваме в цялата...
Прочети повече
Пране

Ако употребявате омекотител при пране, евентуално към този момент сте забелязали, че хавлиените кърпи губят способността си да всмукват добре влагата. За да предотвратите този отрицателен резултат, прибавете четвърт чаша бял оцет към пералната машина по време на стадия на изплакване. Това ще помогне да се отървете от статичното електричество и да омекотите тъканта.

Полезни препоръки

Докато се наслаждавате на трогателен телефонен диалог с най-хубавия си другар, можете да сгъвате пране, да събирате книги и списания, разпръснати из жилището, да миете чинии, да метете или бършете праха.

Вземете красива кутия в жанр винтидж с цел да поставите там случайно открити детайли от детски пъзели, ядки, които са се появили от нищото, изгубени копчета или сходни дребни предмети. След като имате потребност от подобен продукт, ще знаете къде да го търсите.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР