Полетите от Саудитска Арабия до Миконос и от Бахрейн до

...
Полетите от Саудитска Арабия до Миконос и от Бахрейн до
Коментари Харесай

Увеличават броя полети от Саудитска Арабия до Миконос и от Бахрейн до Миконос и Санторини

Полетите от Саудитска Арабия до Миконос и от Бахрейн до Миконос и Санторини се усилват през 2023 година

Намерението да усилят от два на четири полетите си до Миконос и Санторини това лято беше изразено от високопоставени ръководители на водещите самолетни компании на арабските страни, в подтекста на B2B среща, извършена в Саудитска Арабия и Бахрейн.

Програмният екип, управителен от Ambassador Mykonos Promo – HACC Ню Йорк, основан в Миконос и представител на консултантската компания MTC Group Municipality, господин Коста Скагия, се срещна с господин Фадел Даруиш Хюсеин, основен изпълнителен шеф по продажбите на Саудитска Арабия, госпожа Зейна, управител и господин Хюсеин Абас Али, управител продажби на Gulf Air, както и господин Сунир Мохамед Али, търговски управител на Emirates.

По време на срещата беше разисквано миналогодишното осъществяване на полетите до Миконос и Санторини, от което са изключително удовлетворени. Saudia, Gulf Air и Emirates посредством дъщерното си сдружение FlyDubai осведомиха програмния екип за желанието си да усилят от два месечно през 2022 г,  на четири през 2023 година, стартирайки от юни до и през септември.

По-конкретно, от юни се чака Gulf Air от Бахрейн и FlyDubai от Дубай да стартират полети до Миконос и Санторини, до момента в който Saudia започва полети от Рияд до Миконос по същото време. Началото на полетите започва по-рано от предходната година, така като  религиозният празник Рамадан приключва на 20 април.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР