Полемиките около дербито между Ювентус и Интер не свършват. Сега

...
Полемиките около дербито между Ювентус и Интер не свършват. Сега
Коментари Харесай

Президентът на Интер нарече клоун шефът на Лигата

Полемиките към дербито сред Ювентус и Интер не свършват. Сега пристигна ред на президентът на Интер Стивън Жан, който атакува президентът на Лигата Паоло Дал Пино в една от обществените мрежи.

„ Играете си с календара и поставяте публичното здраве на второ място. Вероятно сте най-големият смешник, който в миналото съм виждал “, написа президентът на „ нерадзурите “.

„ 24 часа? 48 часа? 7 дни? И какво още? Каква е идната стъпка? А в този момент говорите ли за спортно майсторство и постоянно състезание? Какво ще кажете за обстоятелството, че ние не пазиме нашите играчи и треньори, и ги молим да играят всеки ден и час, без да стопираме? Да, аз приказвам за вас, за нашия президент на Лигата Паоло Дал Пино. Време е да поемете отговорностите си. Това би трябвало да се направи, тъй като сме 2020 година. Това е тематика за всеки по света, без значение дали е почитател на Интер или Ювентус. Най-важно е здравето. Това е най-важното за вас, за вашето семейство и нашето общество “, написа Жан.

Steven Zhang esplode: “Dal Pino, sei il più grande clown che abbia visto. Ve https://t.co/SmXix9qld1 #Inter #Amala #FCIM #ForzaInter
— Bauscia.it (@StaffBauscia) March 3, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР