Покрай нечуваното зверство с остриганото и нарязано момиче в Стара

...
Покрай нечуваното зверство с остриганото и нарязано момиче в Стара
Коментари Харесай

Картите паднаха: Глория проговори била ли е остригана от Георги Илиев

Покрай нечуваното безчовечие с остриганото и нарязано момиче в Стара Загора Дебора, се появиха спекулации, че в зората на своята кариера Глория е претърпяла същото.

Злите езици приказват, че босът на ВИС2 Георги Илиев е обръснал главата на примата на поп-фолка. Двамата са имали бурна връзка и Глория е била подлагана на какви ли не унижения.

В момента тя се ядосва, че името й се замесва в сходни кавги. Проговори по тематиката и ще търси правата си в правосъдната зала. Закани се, че ще сезира юристите си за клюка. Отрича, че в миналото е преживявала сходно нещо. Певицата се възмущава по какъв начин може да се натрупа рейтинг по този метод.

Дори обмисля да замине да живее зад граница, с цел да избегне сходни неволности. Като цяло тя е разочарована от протичащото се в България, най-много от злобата и експанзията на обществото, наглостта и кражбите на тези, които имат власт.

Нейното семейство е материално обезпечено, само че изпълнителката е сигурна,  че средата въздейства на бита. Смята, че зад граница  би се чувствала доста по-добре. Тя счита да се реалокира някъде близо, на 4 часа разстояние. В никакъв случай обаче не желае да се отхвърля от музиката и от любовта на почитателите си. Според близки до нея звездата счита да живее в прилежаща Гърция

Инфо: blitz.bg

Тагове: Глория Георги Илиев Дебора Стара Загора ВИС 2
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР