Показна акция на прокуратурата и конкретно на главния прокурор Иван

...
Показна акция на прокуратурата и конкретно на главния прокурор Иван
Коментари Харесай

Радостин Василев съзря наказателна акция от страна на Гешев към своята личност

Показна акция на прокуратурата и съответно на основния прокурор Иван Гешев, целяща да дискредитира самият него и " Продължаваме промяната ". Така Радостин Василев, народен представител от ПП/ДБ, окачестви дейностите на държавното обвиняване, което изиска свалянето на имунитета му. Причината - отправени от него закани към неговата колежка в 47-ото Народно заседание Христинка Иванова за да я отдели от тогавашната група на " ИТН ". 

" След като бях в Нова телевизия и споделих, че механизмът за следствие на основния прокурор е напът да бъде признат и контактните групи сред нас и ГЕРБ работят мощно и той следва да бъде разследван, той реагира незабавно. Искам да бъдете сигурни, че нямам никакви терзания и това е следващата стъкмистика на прокуратурата ", разяснява Радостин Василев, който, между другото, таман бе схванал за акта на прокуратурата, само че разяснява накратко проблема в коридорите на Народното събрание.

Народният представител не се плаши " по никакъв метод " от това да бъде свален имунитета му. Поне по този начин съобщи в края на коментара си, до момента в който в началото уточни - " следва да разясняваме, няма нищо ужасно ", запитан еднакъв въпрос.

" Не съм карал да прави нищо тази... Христинка срещу волята й, тя не е направила нищо срещу волята й ", отсече националният представител от Плевен.

Василев се видя и незаслужено умишлен, вместо основният прокурор Иван Гешев: " да изиска поради шкафчетата, поради асфалта, за доста други проблеми, които са публично значение... Аз съм го казвал доста пъти - тук има депутати, на които не им е мястото тук. А той ми го желае на мен за нещо, което е безусловно... по какъв начин да го кажа - компилирано от медиите ".

В основата на всичко било, направи самокритика на активността си Василев, е че бил " най-неудобен сега ", поради което си навлякъл врагове както и от предходната власт на ГЕРБ, по този начин и към този момент от служебния кабинет на президента Радев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР