Показахме, че политическата ни класа се е изхабила, показахме ниска

...
Показахме, че политическата ни класа се е изхабила, показахме ниска
Коментари Харесай

Ива Митева разкри дали ще подкрепят нов кабинет на ПП

Показахме, че политическата ни класа се е изхабила, показахме ниска успеваемост на политическия ни хайлайф, показахме, че тази изборна система е дефектирала. Като че ли демокрацията се изхаби, разяснява заместник-председателят на 47-ото Народно заседание в предаването " Политически НЕкоректно " на БНР.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 383
Според нея, когато си влезнал по пропорционалната система в Народното събрание, най-достойното държание е подаването на оставка и напускането му, както прави Елена Гунчева от " Възраждане ".

Предсрочните избори са най-лошият сюжет, счита, която уточни като мотив рухването на изборната интензивност с честотата на изборите.

В Има Такъв Народ са изрично срещу връщането на хартиените бюлетини. " Машината е бариера пред пазаруването на гласове и минимизира недействителните бюлетини. "

Запитана дали биха подкрепили нов кабинет с мандатоносител Политическа партия, разяснява: " Много е значимо какъв ще бъде съставът на кабинета, кой ще бъде препоръчан за министър-председател. Вратите не са затворени. Прекалено доста обидни думи изговорихме, прекомерно доста граници прескочихме, прекомерно огромно разделяне показахме. Най-лесният вид е да отидем на избори. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР