Показахме, че може да има стабилно управление и да работим

...
Показахме, че може да има стабилно управление и да работим
Коментари Харесай

Стоил Стоилов, ПП: Има доста желаещи да влязат в коалиция с нас

" Показахме, че може да има устойчиво ръководство и да работим добре с съдружните сътрудници от Българска социалистическа партия и " Демократична България ". Реформите се случваха. Има Такъв Народ затвориха вратата за диалози с нас като болшинство, което се бори с корупцията. В гласуването в пленарната зала Има Такъв Народ отхвърлиха да се гледа законодателната стратегия и опцията за нов кабинет ", съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Стоил Стоилов в " Денят ON AIR ".

От " Продължаваме промяната " ще обсъдят на народен съвет на партията по какъв начин ще се явяват на изборите. Те към този момент получиха покана от Демократична България и " Ние идваме " за общо явяване на вота.

" Има много искащи да влязат в коалиция с нас, само че за нас това е доста отговорно решение. Трябва да се види дали би имало поддръжка за необятна коалиция и тогава ще вземем решението ", сподели Стоилов пред Bulgaria ON AIR.

На въпрос за какво падна държавното управление, гостът в студиото отговори:

Грешката беше, че допуснахме в обединението сътрудник, който не приема драговолно битката с корупцията. Правителството падна, когато Гроздан Караджов изиска 3,9 милиарда лева за Министерство на регионалното развитие. Не бяха планувани в бюджета. Това бутна нашата коалиция. Видяхме безучастие от страна на Министерство на регионалното развитие.

По думите му всеки ден в 9:00 ч. в пленарната зала са били групите на " Продължаваме промяната ", Демократична България и Българска социалистическа партия, а от Има Такъв Народ зависи кворумът в Народното събрание. По-добре е да има ръководител на КЕВР. Предложихме да се избере нов ръководител и да работим 2 седмици през август, сподели още Стоилов.

Той посочи обезпечените газови доставки, които бяха оповестени от премиера Кирил Петков, и обърна внимание, че не престават обезщетенията за бизнеса. Служебното държавно управление би трябвало да вземе виновни решения, с цел да има енергийна сигурност за страната, акцентира Стоилов.

" Започнаха доста хубави промени, само че те не се видяха. Подценихме връзката с хората, против нас е впрегната голяма пропагандна машина. В бъдеще повече ще споделяме нашите триумфи и промени, които сме създали ", обърна внимание депутатът от " Продължаваме промяната ".

" Приехме измененията в правосъдната власт, свързани с Европрокуратурата. Има цялостна картина и тя е заложена в нашата законодателна стратегия, само че беше блокирана от Има Такъв Народ ", означи за край Стоилов.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР