Покана до медиитеНа 13-ти септември 2018 г. (четвъртък) Изпълнителна агенция

...
Покана до медиитеНа 13-ти септември 2018 г. (четвъртък) Изпълнителна агенция
Коментари Харесай

Проект Организиране на търговски мисии и форуми за български производители и чуждестранни купувачи

 logo1  logo2  logo3

Покана до медиите

На 13-ти септември 2018 година (четвъртък) Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП) ще показа информация за хода на осъществяване на план № BG16RFOP002-2.003-0002 „ Организиране на търговски задачи и конгреси за български производители и задгранични купувачи “. Основната цел на плана е поощряване на интернационализацията на българската стопанска система посредством улеснение на достъпа на българските дребни и междинни предприятия до предпочитани външни пазари и обезпечаване на условия за положителното им позициониране и стабилно наличие в интернационален мащаб.

Проектът се осъществя с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския фонд за районно развиване.

Пресконференцията ще бъде открита от господин Александър Минев, и.д. изпълнителен шеф на ИАНМСП. Участие ще вземат господин Борислав Димитрачков, началник на плана и госпожа Боряна Минчева, координатор на плана.

Събитието ще се състои на 13.09.2018 година /четвъртък/ от 11:00 ч. на ул. „ Леге ” 4, София.

Регистрацията за събитието стартира в 10:30 часа в Заседателната зала на Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинните предприятия.

Моля, при опция, потвърдете авансово Вашето присъединяване на тел.: 0882 911 862 или на е-mail: [email protected]

Проект № BG16RFOP002-2.003-0002 „ Организиране на търговски задачи и форуми за български производители и задгранични купувачи “
Този документ е основан с финансовата поддръжка на Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския фонд за районно развиване. Цялата отговорност за наличието на документа се носи от Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинните предприятия и при никакви условия не може да се приема, че този документ отразява формалното мнение на Европейския съюз и Управляващия орган.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР