Пожелавам успех на кандидатката ни за еврокомисар, защото който и

...
Пожелавам успех на кандидатката ни за еврокомисар, защото който и
Коментари Харесай

Петър Чолаков за движение 3-ти март: Прилича на рожден ден, на който са ти дошли неканени гости

" Пожелавам триумф на кандидатката ни за еврокомисар, тъй като който и да е, в случай че не се показа добре, ще рефлектира зле за държвата ни ". Това съобщи пред Нова нюз политологът Петър Чолаков.

" Премиерът към този момент реагира съответно при наводненията в Южна България. Бяха събрани екипи, които са изпратени. Имаме мъчно формирано държавно управление, което от първите дни търпи рецензии. Това е моделът, който имаме и би трябвало очевидно да се задоволим ", сподели още анализаторът.

" Колкото по-малко се приказва, че Алексей Петров е логистик на държавното управление, толкоз повече хора мислят противоположното. Това е един човек с известност от тъмната и от светлата страна на закона. Имаше изказвания за връзки с престъпния свят ", добави Чолаков.

" Не може да се каже дали придвижване " 3-ти март " е на президента. Това е малко като да искаш да празнуваш рождения си ден и идват всякакви хора на посетители, които не знаеш дали ги познаваш. Не знаеш дали си им пратил покана, само че те доста държат да дойдат и да ти кажат, че са ти огромни другари, да хапнат от тортата ти, с цел да чуе барем и тяхното име ", сподели още политологът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР