Пожар в зоологическа градина в Германия в новогодишната нощ причини

...
Пожар в зоологическа градина в Германия в новогодишната нощ причини
Коментари Харесай

Пожар в зоопарк погуби голям брой животни

 Пожар в зоологическа градина в Германия в новогодишната нощ аргументи гибелта на огромен брой животни, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Зоопаркът Крефелд покрай холандската граница заяви, че цялото поделение на човекоподобните маймуни е изгоряло, като са починали близо 30 негови жители.

Служители, представени от ДПА, пък прецизираха, че измежду жертвите има шимпанзета, орангутани и две горили, а също и прилепи и птици. Оцелели са две шимпанзета - Бали и Лимбо. Съседната " Градина на горилите " също е оживяла. Горилата Кидодо и нейното семейство са живи и невредими, заяви зоопаркът във Facebook тази заран.

" Неизмерима покруса ни сполетя малко след среднощ. Нашата " Къща на човекоподобните маймуни " изгоря до основи ", написа управата на зоопарка.

От зоологическата градина, както и от страна на градските управляващи обявиха, че не знаят повода за пожара и че полицията проверява трагичния случай. Те отхвърлиха да разясняват изказванията в локални медии, че новогодишни фойерверки може би стоят в главната на пожара. Днес зоопаркът остава затворен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР