Пожар в склад за военни материали собственост на оръжейния бос

...
Пожар в склад за военни материали собственост на оръжейния бос
Коментари Харесай

Пожар в склад за военни материали на Емилиян Гебрев предизвика взривове край Карнобат

Пожар в склад за военни материали благосъстоятелност на оръжейния необут Емилиян Гебрев е провокирал взривове край Карнобат миналата нощ. Инцидентът е станал 45 минути след среднощ. Преди една година още веднъж пожар провокира гърмеж в различен склад единствено че за муниции на същото място. Сега помещението, в което е избухнал пожара е изгоряло изцяло. Няма потърпевши, заяви кореспондентът на БНР в Бургас Даниела Костадинова.

В склада е имало военни материали за произвеждане на отбранителни артикули, каза за БНР Емилиян Гебрев: " Някъде към среднощ - в 00:45, един неразбираем мощен пожар избухва. Слава Богу, че няма засегнат човек, популярност Богу, че няма обгазен, няма нищо. Всичко е наред.  Естествено, в склада нали го няма, само че това не е най-важното. По-важното е, че с хората всичко е наред. В склада е имало военни материали и заради тази причина не е имало класическите гърмежи, които са с муниции, дълго време не престават и летят на най-различни направления. Няма такова нещо "

До момента не е ясна повода за сегашния пожар в склада за муниции, който пламтя и преди година.

" Това е неразбираемо нещо, което се е случило. Както и предходният пожар беше безусловно неразбираем и чудноват. Това е, което знам. Нищо повече не знам, тъй като нито са ме уведомили проверяващите за до момента какво е било, нито е имало някакъв диалог с тях, нито нищо. А пък това е от няколко часа ", разяснява още Гебрев.

Районът към взривения склад е ограден и недосегаем. Складовете за военни материали и муниции се намират на 6-7 километра от Карнобат в местността " Погребите ".

От бургаската полиция обявиха, че казусът се проверява от ДАНС.

Инфо: БНР

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР