Поисканата оставка на главния прокурор е с цел да се

...
Поисканата оставка на главния прокурор е с цел да се
Коментари Харесай

Костадинов за оставката на Гешев: Целта е да се отнемат козовете на ПП-ДБ да не могат да подкрепят ГЕРБ

Поисканата оставка на основния прокурор е за да се лишават козовете от ръцете на " " - " " да не могат да поддържат държавно управление с мандата на. Това разяснява водачът на " " в коридорите на Народното събрание, предава " 24 часа ".

" Този въпрос би трябвало да бъде ориентиран към тях, тъй като е явно, че всичко това се прави с една доста простичка цел - да се лишават козовете от ръцете на " " и " Доносническа България " за това да не могат да поддържат ", сподели Костадинов.

Според него Гешев не може да бъде залог за това да има държавно управление.

И попита какво ще вършат " ", в случай че Гешев бъде освободен като основен прокурор, а паметникът на руската войска бъде отстранен от центъра на София.

" Те имат две дела общо взето ", разяснява той.

Според него ПП-ДБ няма да поддържат, тъй като знаят, че това ще докара до тяхното " политическо самоубийство ", тъй като за гласоподавателите им е знак на мафията и превзетата страна, като по-застрашени от това са Политическа партия. А най-хубавото в обстановката е да се отиде на нови избори.

" Няма по какъв начин да има каквото и да е било съглашателство или колаборация сред и " " и " Доносническа България " в този им тип, състав и парламент. Дори и да се случи, то ще бъде под формата на очеизваден непознат американски напън, няма да докара до постоянен кабинет. ще има доста съществени конфликти вътре в държавното управление, ритване по кокалчетата, конфликти под масата. Рано или късно това ще излезе на бял свят. В един миг това ще докара и рефлектира до доста тежки стопански и финансови положения в страната, вследствие на което България ще се срути за следващ път ", предсказа Костадинов. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР