Поисках думата във връзка с многото изказвания, свързани с Националния

...
Поисках думата във връзка с многото изказвания, свързани с Националния
Коментари Харесай

Костадин Ангелов поиска парламентарно представените партии да дадат предложения за членове на НОЩ

" Поисках думата по отношение на многото изявления, свързани с Националния действен щаб. Изключително съм удовлетворен, че през днешния ден виждам всички извънредно спокойни и сякаш разсъдъкът почва от ден на ден да се връща.
Това сподели министърът на опазването на здравето в оставка проф. Костадин Ангелов от парламентарната естрада. Министърът взе думата в края на пленарното съвещание.
 Народните представители сюрпризирани от закриването на НОЩ Народните представители сюрпризирани от закриването на НОЩ
Преустановяване работата на Националния действен щаб за битка с ковид по предписание на премиера Бойко Борисов, провокира ре...
Дами и господа народни представители, само и единствено единни можем да се надигнем и да победим пандемията против COVID-19.
Няколко дни чувам по какъв начин представители на другите политически партии оферират членове на НОЩ и имат хрумвания за неговите функционалности, състав и неговите дейности.
Ако в действителност смятате, че НОЩ е органът, който може да ръководи дейно пандемията в Република България, доста апелирам, дайте вашите оферти за членове на НОЩ по метода, по който ги заявихте в коридорите на Народното събрание .
Той обърна внимание, че са били изказани изказвания, че хирурзи не могат да ръководят пандемията.
 Стоян Тричков: Безславният завършек на НОЩ е самопризнание, че беше употребен като политически инструмент Стоян Тричков: Безславният завършек на НОЩ е самопризнание, че беше употребен като политически инструмент
" Безславният завършек на НОЩ в един ден с оставката на кабинета е самопризнание, че този орган беше употребен като политически инструмент. " То...
. Числата го демонстрират и числата демонстрират това мое изказване и ние съумяваме да излезем сполучливо и от третата вълна ", акцентира министърът, представен от Фокус.
" Утре Националният действен щаб и аз като министър на опазването на здравето в оставка ще дадем следващия брифинг, с който да осведомяваме българското общество. Моля, в случай че през днешния ден е допустимо, дано Народното събрание вземе решение и да даде членове на НОЩ, които докрая на деня да бъдат конституирани. Можем в действителност дружно да покажем, че обединени в действителност мислим и вършим това, което приказваме, а освен приказваме ", съобщи още проф. Костадин Ангелов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР