Похитителите на Адриан Златков са го изпреварили на включени буркани

...
Похитителите на Адриан Златков са го изпреварили на включени буркани
Коментари Харесай

Истината лъсна! Разбра се как точно са отвлекли Адриан Златков

Похитителите на Адриан Златков са го изпреварили на включени буркани секунди преди да го отвлекат. Бандитите са чакали момчето още пред къщата му в софийското село Герман, написа в. " Телеграф ".

Младежът забелязал шкодата, модел " Фабия комби ", със наследник буркан, до момента в който изкарвал черната S-класа финален модел от двора си. Малко по-късно същата кола го изпреварила и принудила да отбие. Тези показания е дал пред проверяващите след освобождението си против откуп Адриан Златков, стана ясно през вчерашния ден в САС. След като е било натоварено в шкодата с качулка на глава, момчето е претрупано в друга кола.

По звука на мотора жертвата можел да дефинира, че моторът е бензинов, само че не можел да каже нито марката, нито модел или цвят на втория автомобил.

Показанията бяха прочетени от магистратите, до момента в който проучиха събраните досега доказателства, с цел да решат дали да оставят или освободят четиримата упрекнати като помагачи Ивайло Борисов - Ториното, Мартин Марков, Георги Джамбазов, и гаджето му Здравка Стефанова.

Ториното - апетитен като дясна ръка на Златко Баретата, оставил за затъмняване на стъклата " Шкода Фабия " при своята другарка Ангелина Йорданова. Шкодата карал водачът му Мартин Марков.

След като тонирала стъклата, Ангелина направила фотография на работата си. На един от фрагментите се вижда, че колата е с номер 5207 - регистрационна табела, която била открадната от " Ауди ". Шкода със същия номер беше открита опожарена край Панчарево след отвличането на Адриан. Изгорялата кола била открадната към 2 седмици по-рано от София.

Няма доказателства обаче, че става точно с тази кола е похитен Златков.

Прокуратурата твърди, че Адриан е трансфериран в " Опел Астра " като полицейските. Такава кола Мартин Марков закаралза затъмняване на стъклата при Ангелина на 29.08. От фотографията, снимала стикера за " Гражданска отговорност ", излиза наяве, че возилото се води на името на Георги Джамбазов, а в следствие той е бракувал колата в КАТ. По делото обаче липсват показания на очевидци или други доказателства, че точно в нея е трансфериран младежът.

БЛИЦ напомня, че през вчерашния ден основният прокурор Сотир Цацаров съобщи, че имат съмнения кой е поръчителят на отвличането на Златков .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР