Похапват ли ви се сочни, вкусни и ароматни кюфтенца, на

...
Похапват ли ви се сочни, вкусни и ароматни кюфтенца, на
Коментари Харесай

НИКОГА не правете това с каймата, ако искате перфектните пържени кюфтенца

Похапват ли ви се сочни, вкусни и ароматни кюфтенца, на които целият ви дом да ухае? Много е значимо да знаете по какъв начин вярно да обработите каймата, тъй че крайният резултат да е тъкмо подобен, какъвто желаете.

Знаем, че начинаещите домакини са привикнали да се доверяват на предписания, открити в интернет, само че за жалост те не постоянно са сполучливи. Ако много пъти сте се разочаровали от пържените кюфтенца, които поднасяте на масата и сте на прага да се откажете от готвенето, предлагаме ви да си дадете още един късмет.

Ще ви разкажем обстойно и нашироко по какъв начин да приготвите каймата за кюфтетата, тъй че най-после всички към трапезата да бъдат очаровани.
Какви са разпоредбите за съвършените кюфтета?  Съставката, която КЮФТЕТАТА обичат и постоянно се получават СОЧНИ Съставката, която КЮФТЕТАТА обичат и постоянно се получават СОЧНИ
Решихме да ви споделим една от най-старите и изпитани предписания за сочни кюфтенца. Те постоянно се получават необикновено вкусни и сме категор...

Каймата наложително би трябвало да се овкуси, преди да сте оформили кюфтетата. Ако решите да го извършите по-късно, бъдете сигурни, че те няма да са по този начин ароматни, колкото ви се желае.

Не забравяйте към каймата да добавяте и течност, тъй че да е задоволително влажна и най-после кюфтетата да се получат сочни.

Към смляното месо прибавете яйце, галета и мляко. Иначе протеините от месото ще се свият по време на готвене.
 Ето какво поставят в каймата по заведенията за хранене, с цел да ядем СОЧНИ кюфтенца Ето какво поставят в каймата по заведенията за хранене, с цел да ядем СОЧНИ кюфтенца
Сигурни сме, че и на вас ви се е случвало да посетите даден ресторант и да останете очаровани от усета на кюфтенцата, които са ви подне...

Понякога в устрема си да се получи съвършената кайма, прекаляваме със самото месене. Ако прекомерно дълготрайно го вършим, тя ще стане мека и кашкава.

Оформянето на кюфтетата е последното, на което да обърнем внимание. Не бива да се опитваме да извайваме съвършените топчета, тъй като по този начин ще се изпекат или изпържат доста по-трудно.

Сплесквайте ги с ръце умерено и се старайте да са с идентична форма, с цел да се готвят по едно и също време, а не едните да са сухи и прегорели, а другите – сурови.

Време е да запрятате ръкави и да си приготвите вкусни кюфтенца за вечеря или обяд!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР