Погребват зверски убитата Виктория Стотици хора се стекоха, за да

...
Погребват зверски убитата Виктория Стотици хора се стекоха, за да
Коментари Харесай

Стотици хора се стекоха, за да се простят с Виктория...

Погребват свиреп убитата Виктория

Стотици хора се стекоха, с цел да изпратят Виктория Маринова в последния ѝ път. Поклонението преди нейното заравяне се състоя в църквата " Света Троица " в Русе, която се оказа прекомерно тясна за всички пристигнали да почетат грубо убитата журналистка.

Част от тях се наложи да изчакат извън преди да се поклонят пред тленните ѝ остатъци, предава Канал 3.

Те бяха положени в бял ковчег, който бе затворен, откакто най-близките ѝ си взеха последно довиждане с нея, а по-късно в храма влязоха всички жители, пристигнали да изразят съпричастността си към нещастието. Сред тях имаше освен другари и познати, а и хора, които са останали потресени от нещастието. Сред тях бе и кметът на Русе Румен Стоилов, имаше и голямо наличие от страна на публицисти, в това число и на задгранични медии.

Жизненият път на Виктория Маринова завърши на едвам 30 години, като остави след себе си и малко дете. Тя беше телевизионна водеща и административен шеф на русенската телевизия ТВН. Беше грубо убита измежду бял ден в събота в крайбрежна алея в Русе, като преди този момент била пребита и изнасилена. За убийството ѝ бе задържан 21-годишния Северин Красимиров, чието ДНК са разкрили проверяващите по тялото на журналистката. В момента той е в арест в Германия и следва да бъде екстрадиран в България.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР