Погребението на Ангел Христов от братя Галеви е спряно, научи

...
Погребението на Ангел Христов от братя Галеви е спряно, научи
Коментари Харесай

Погребението на Ангел Христов е спряно, разследват как е влязъл в България без да бъде арестуван

Погребението на Ангел Христов от братя Галеви е спряно, научи Българска национална телевизия от свои източници ". Спирането е по отношение на следствие на метода, по който Христов се е прибрал в България, без бъде арестуван за излежаване на присъда.

Христов умря през вчерашния ден в къщата си в дупнишкото село Ресилово. Той, дружно с Пламен Галев напуснаха страната преди години, откакто бяха наказани за проведена незаконна група. Те бяха оповестени за търсене и с алена бюлетина на Интерпол.

Още не е ясно по какъв начин Ангел Христов е съумял да се върне в България, без да бъде видян от Министерство на вътрешните работи. Погребението на Христов ще бъде на следващия ден в Дупница.

От Министерство на вътрешните работи обявиха за Българска национална телевизия, че се прави вътрешна инспекция по какъв начин Ангел Христов се е прибрал в България без да бъде арестуван за излежаване на присъдата си. Според наши източници няма данни за влизане с неговата идентичност. Възможно е да употребил документ с непозната идентичност.

Инфо: Българска национална телевизия

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР