Погребението на 60-годишния мъж ще бъде утре, чакат едната му

...
Погребението на 60-годишния мъж ще бъде утре, чакат едната му
Коментари Харесай

Камено плаче за таксиметровия шофьор Павел, оставя 2 деца и 4 внуци да скърбят в тъга

Погребението на 60-годишния мъж ще бъде на следващия ден, чакат едната му щерка да се върне от чужбина

Утре Камено се сбогува с таксиметровия водач Павел Кънев, който почина при нелепа злополука на четирилентовия път Бургас-Поморие. Инцидентът стана в събота, малко след 12 часа, до кръговото за Каменар.

Както Флагман.бг писа, автомобилът Хюндай „ Елантра, с бургаска регистрация, зад чийто волан е бил 60-годишният Павел, е бил застигнат и блъснат откъм гърба от лидера на товарен автомобил Рено „ Мастер “, със софийска регистрация, ръководено от 41-годишния Стефан Борисов от село Трояново. След удара, таксито изхвърчало вдясно отвън пътното платно.

Павел Кънев е умрял на място. Предстои да бъде конкретизирана скоростта, с която водачът на буса на „ Топливо “ се е движел, само че е доста допустимо да е над оптимално допустимата за този сектор.



Цяло Камено скърби за умрелия мъж. Той има две деца и четири внуци, едната му щерка живее в Камено, а другата в чужбина. 

Загубихме необикновен човек – заслужен, извънредно добър брачен партньор, безрезервен татко и любящ дядо напусна този свят. Те бяха доста хубаво семейство. Нека душата му да почива в мир “, ридаят близки на Павел.



В Камено се разяснява, че по пътя Павел е получил инфаркт, което е било повода да понижи скоростта. Очаква се аутопсията да удостовери тази версия.

Освен като таксиметров водач, 60-годишният мъж има и стабилен стаж в БДЖ.

Погребението ще бъде на следващия ден, защото чакат едната му щерка да се върне от Съединени американски щати, където живее от години.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР