Погребална агенция си прави реклама в интернет с кремацията на

...
Погребална агенция си прави реклама в интернет с кремацията на
Коментари Харесай

Погребална агенция си прави реклама с кремацията на легенда от БНТ

Погребална организация си прави реклама в интернет с кремацията на именитата синоптичка Любка Кумчева. Тя умря на 81-годишна възраст през юли тази година. Поклонението пред нея мина в стеснен фамилен кръг, без да бъде медийно отразено. Няма и половин година след кончината ѝ, компанията, която е провела траурното събитие, е решила да разгласява фотоси от него в интернет пространството и да ги употребява с рекламни цели, пишат от " Ретро ".

Те пишат, че са уредници на панихидата и кремацията на Кумчева, че са постоянен член на Съюза на погребалните компании в България, че съблюдават етичен кодекс, работят професионално и правилно.Не е ясно дали обаче са получили разрешение от околните на емблемата на Българска национална телевизия за рекламната си акция.

Миналата година в медийното пространство гръмна скандал с кремацията на редица видни българи, измежду които и армейския военачалник Добри Джуров, осъществени от скандалния траурен сътрудник Георги Енев. Той бе махленски в измами, като е подвеждал фамилиите на покойници, че прави кремации, а в реалност заравял труповете в незаконни гробове, като прибирал по 1000 лв. от околните на мъртъвците, а на ромите, копаещи ямите, давал единствено по 100. След абсурда доста наследници на покойници започнаха да имат запаси към кремацията.

Последната воля на синоптичката Любка Кумчева била точно да бъде кремирана. Тя има един наследник Антон, който ражда на 41-годишна възраст, когато към този момент била изгубила вяра, че в миналото ще стане майка. Той извършил заръката ѝ.

Легендата на Българска национална телевизия се отдръпна от специалността 10 години преди да си отиде от този свят, само че макар големия си трудов стаж до края на живота си получаваше алегорична пенсия. В последното си изявление Кумчева показа, че оцелява с едвам 572 лв., които мъчно ѝ стигали, с цел да посреща потребностите си. С оскърбление Любка разказваше, че ѝ се налагало да живее в непрекъснати икономии. В последните години дните ѝ минаваха зад стените на скромния ѝ столичен апартамент, без никакво многообразие като спектакъл, концерт или среща с приятелки в сладкарница. Телевизионната легенда си отиде в мизерия и бе изпратена единствено от шепа близки и другари.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР