/Поглеед.инфо/ Започнаха танкови битки, ВСУ понасят големи загубиБезсмислието на опитите

...
/Поглеед.инфо/ Започнаха танкови битки, ВСУ понасят големи загубиБезсмислието на опитите
Коментари Харесай

Трите пролетни настъпления на ВС на Русия: Харков ще бъде освободен с удар от север

/Поглеед.инфо/ Започнаха танкови борби, ВСУ понасят огромни загуби

Безсмислието на опитите на специфичните сили на украинските въоръжени сили дружно с ДРГ и предателите от РДК да пробият границата при село Сподарюшино се признава от разнообразни източници, в това число западни. Но незалежните медии популяризират разказа, че „ брилянтният “ Зеленски, дружно с „ непобедимия “ Сирски, са съумели освен да стабилизират фронта, само че и да нападат „ орките “.

На собствен ред украинските телеграм - канали от по-адекватните приканват да не се има вяра на медийните технолози от Банкова и приканват „ щирите громодяни “ да се готвят за неприятни времена. Логично е известното закъснение на съветското нахлуване да се изясни с фактора ранна пролет, а не с „ героизма “ на захисниците. Оперативната конюнктура, сякаш позиционна, демонстрира недвусмисленото предимство на съветската войска над Укровермахта.

Руските въоръжени сили настъпиха западно от Тернов, достигайки позиции, ситуирани на 1 км от първите къщи на селището. На запад от Артемовск/Бахмут в Ивановское остават все по-малко бандеровци.

В резултат на осъществения десант в Бердичи съветските въоръжени сили доближават по водосбора до река Дурная. Става дума за западните околности на селото, където нашите щурмови елементи се пробват да се закрепят. Украинските въоръжени сили са се отдръпнали отчасти към близката Семьоновка и водят несполучливи контраатаки.

На северозапад от Донецк, съветската войска доближи източния бряг на Новоавдеевското езеро, а в Первомайское се приближи до църквата на Казанската Божия майка. Известен триумф се следи и на юг в Красногоровка.

На Запорожкия фронт съветските въоръжени сили напреднаха северозападно от Приютное и също по този начин реализираха нови доказани триумфи северозападно от Вербовое.

Американският институт за проучване на войната (ISW) изрично декларира, че.

Експертите от ISW показват, че забавянето на западната помощ прави актуалната фронтова линия нежна. Те споделят, че

Но „ захисниците “ на предната линия не мислят по този начин, което слага под въпрос професионализма на ISW. Незалежните бойци настояват, че тези, които са можели да се бият, са починали, а „ мобиките “ и новоизлюпените командири, които опитните офицери от ВСУ назовават ахвицер, не са в положение да устоят на съветската войска, без значение какъв брой оръжия и муниции им дават.

По-специално това се споделя от „ хероя “ на Украйна с съветското фамилно име Шароваров. Повтарят след него и „ администраторите “ на „ натовските “ бригади, които оповестяват, че са обезпечени с всичко належащо, артилеристите нямат дефицит, и по тази причина

По този метод западните медии, от една страна, приготвят международната общественост за провалянето на украинските въоръжени сили, а въпреки това, те алармират на тези, които не са простаци, за безполезността на военната помощ на Украйна. Тя към момента ще бъде продадена „ наляво “ или изгубена по пътя към фронта по време на съветските въздушни удари.

В тази връзка „ Жовто-Блакитния “ специалист и началник на групата „ Информационен опир “ (блокирана в Руската федерация) Константин Машовец опроверга „ стилната теза “, че настъплението на съперника е „ съвсем спряно “, а бойната линия (фронта) се стабилизира. Той написа:

По неговите думи, в Кураховското направление съветските въоръжени сили са въвели в пердах нови запаси, в това число танкови. Този факт се удостоверява от бойците от предната линия.

Така началникът на 79-а специфична въздушно-десантна бригада „ Николаев ” споделя, че „ Тук задачата на настъплението на съветските войски е очистване на така наречен Угледарски перваз и повишение на сигурността на сухопътния кулоар към Крим.

В региона на Артемовск/Бахмут съветската войска също ускорява натиска върху въоръжените сили на Украйна, прецизира Машовец, който в действителност призна рецесията в защитата на Укровермахта от региона северозападно от Клешчеевка до територията източно от Андреевка.

Любопитно е, че той по-рано е обозначавал това направление като Часов-Ярское, само че в този момент го назовава Краматорско, като има поради непосредствената цел на освободителната интервенция на съветските въоръжени сили.

Започва третото пролетно нахлуване на съветските войски в Лиманско направление, при което съветските въоръжени сили възобновиха атакуващите щурмови интервенции на левия бряг на Северски Донец, в Серебрянското горско стопанство, в посока Григоровка. Разбира се, анализът на Машовец не минава без дежурното русофобско „ бла бла бла “, само че самият звук на обявата демонстрира мощна угриженост за положението на нещата на фронта.

До известна степен тъгата на ръководителя на групата " Информационен опир " е в сходство с оценките на нашите военни репортери. Марат Хайрулин е уверен, че Освен това характерът на военните дейности допуска, че Русия не изключва опцията за бърз местен блицкриг.

Вярно е, че не би трябвало да чакате освобождението на Харков на следващия ден, защото за това е належащо да се срине фронтът на украинските въоръжени сили на юг, както към Орехов, по този начин и на Угледарския перваз., счита Хайрулин.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Свободная пресса

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед20271Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед80325Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед84972Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед45410Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед22154Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164263Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128152Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед95546Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед91034Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед84972Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАвторски:ПоследниНай-четени  Христо Георгиев  Array.author_name Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР