Погледнахте ли се днес в огледалото, както правите всеки ден?

...
Погледнахте ли се днес в огледалото, както правите всеки ден?
Коментари Харесай

Магия на седмицата: Отражението в огледалото

Погледнахте ли се през днешния ден в огледалото, както вършиме всеки ден? Дали видяхте нещо друго и ненадейно? Дали не ви се прииска да измененията нещо в отражението? Нещо, което не е по вашия усет? Нещо, което не е наред и би могло да наподобява и по-добре?

Не вършим ли това цялостен живот, всеки ден? Проектираме некрасотата си върху облика насреща, тъй като другояче няма по какъв начин да го забележим без помощта на огледалото. Обикновеният ни човешки разсъдък обаче несполучливо се мъчи да влияе върху отражението в огледалото, вместо да се опита да промени самия облик. Без отражението си ние не можем да се забележим задачите. Има избрани елементи, които без огледало в никакъв случай не бихме научили по какъв начин наподобяват...

Проблемът идва, когато откажем да приемем, че тези непознати и постоянно не изключително приятни облици принадлежат навръх нас. И в случай че нещо не ни харесва, от нас зависи да го променим. А с цел да се промени отражението, належащо е ние самите да променим нещо. Колкото и малко да е то.Може да опитате през днешния ден да измененията нещо малко в отношението си към някого, който ви нервира или не ви харесва. Усмихнете му се ведро. Усмихнете се на личната си концепция за играта, която играете. И наблюдавайте какво ще се случи с отражението. Много евентуално е на следващия ден към този момент и то да не ви нервира чак толкоз. След няколко такива усмивки може даже да започнете да го харесвате. Струва си играта.

Струва си да си поиграем на тази игра тъкмо в седмицата на Огледалото!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР