Поех отговорността за съставяне на правителство, защото съм убеден, че

...
Поех отговорността за съставяне на правителство, защото съм убеден, че
Коментари Харесай

Проф. Николай Габровски: България трябва да излезе час по-скоро от безвремието

„ Поех отговорността за сформиране на държавно управление, тъй като съм уверен, че би трябвало да се върне доверието в институициите. Поставяме потребностите на всеки български жител като приоритет. Наред с това ще предложим антикризисни ограничения за превъзмогване на икономическата рецесия. Готови сме да продължим развиването на електронното държавно управление ”. Това съобщи от парламентарната естрада проф. Николай Габровски, който показа пред депутатите част от целите на кабинета си.

Той акцентира, че България би трябвало да излезе час по-скоро от безвремието и възможните нови избори.

Проф. Габровски бе безапелационен, че неговата роля и предпочитание е да се откъснем от политическото.

„ Представих ви хора, които са експерти, подготвени да проработят дейно още от първия ден. Най-голям късмет имаме през днешния ден, тук и в този момент и в случай че го пропуснем, ще останем в ръцете на подмолните сделки. Вместо да се борим с рецесиите, ние ще се хвърлим в пропастта на следващи нови избори. Това ли желаеме за България и за децата си ”, попита той.

„ Представям на вашето внимание една извънредно почтена кандидатури, която считаме, че е най-достойна да бъде определена за министър-председател на България. Надявам се на разсъдък и на сметка, в случай че това не стане “, съобщи Десислава Атанасова, представяйки кандидатурата на проф. Габровски.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР