Подуправителят на Българска народна банка (БНБ) Петър Чобанов пристигна на

...
Подуправителят на Българска народна банка (БНБ) Петър Чобанов пристигна на
Коментари Харесай

Подуправителят на БНБ Петър Чобанов преди срещата с Радев: Готов съм да проведа един важен разговор

Подуправителят на Българска национална банка (БНБ) Петър Чобанов дойде на „ Дондуков 2 “ за среща с президента Румен Радев по отношение на процедурата за назначение на длъжностен министър-председател, съобщи Българска телеграфна агенция.

 

Готов съм да проведа един значим диалог в тази обстановка, който произтича от конституционните разпореждания, съобщи пред медиите Чобанов. Мисля, че сходни съвещания и диалози с институцията президент са доста значими, добави той. 

 

Всеки президент е задоволително виновен и е намерил изхода от тази обстановка, разяснява още Петър Чобанов.

 

По-рано през днешния ден президентът се срещна с омбудсмана на България Диана Ковачева. Вчера при Радев бяха ръководителя на 49-ото Народно заседание Росен Желязков, шефът на Българска народна банка Димитър Радев и ръководителят на Сметната палата Димитър Главчев.

 

Държавният глава Румен Радев продължава втори ден срещите си с посочените в член 99, алинея 5 от Конституцията по отношение на процедурата за назначение на длъжностен министър-председател. По-рано през днешния ден президентът се срещна с националния омбудсман Диана Ковачева.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР