Подсъзнанието ни има тенденция да превзема телата ни за малко,

...
Подсъзнанието ни има тенденция да превзема телата ни за малко,
Коментари Харесай

Позата, в която спите, издава каква е връзката ви

Подсъзнанието ни има наклонност да завладява телата ни за малко, до момента в който спим. Ето за какво методът, по който спим с колегата си, може да разкрие доста за връзката ни.
В тази публикация можете да намерите няколко позиции за сън и какво значат те за връзките ви:
1. Лъжички
Според психолога по връзките Корин Суит , единствено 18% от двойките в действителност спят прегърнати един зад различен през нощта - това е относително дребен %. Според нея тази позиция слага един човек в търсене на протекция от другия. Експертът по езика на тялото Пати Ууд прибавя, че това е знак на доверие от дребната към огромната лъжица.
2. Отхлабени лъжички
Отхлабените лъжички всъщност са същите като лъжички, само че дава опция за малко независимост. В нея  вместо да бъде компактно сгушена, дамата има малко повече пространство. Позата " отхлабени лъжички " стартира да се демонстрира, когато една двойка е дружно за малко по-дълго. Пол Розенблат , създател на книга по тематиката, твърди, че това е най-хубавата позиция за сън. Ууд още веднъж прибавя, че това към момента е знак за защитна връзка сред двамата сътрудници.

3. Преследването
Макар да звучи комплицирано, тази позиция стартира по същия метод като лъжицата. Това включва един човек с лице към стената на леглото, до момента в който другият търси контакта. По създание това значи, че първият човек е „ преследван “ до неговата страна на леглото. Според Самюел Дънкел , който е написал Sleep Positions: The Night Language of the Body, е изцяло допустимо индивидът, който е „ преследван “, да има потребност от малко пространство.
4. Заплитането
Двойка в усложнение е безусловно заплетена между тях, до момента в който лежи един против различен. Тази позиция не се появява доста постоянно, само че се случва, откакто двойка преди малко е правила обич или е при започване на връзката си. Някои двойки ще продължат постоянно да спят в тази " плетеница ", само че психотерапевтът Елизабет Флин Кембъл предизвестява, че това не постоянно е добър знак. „ Възможно е тази двойка да се концентрира прекалено много един върху различен и да е станала прекомерно подвластна един от различен ".
5. Разплитането
Това значи, че двама души ще заспят, както е разказано нагоре: в плетеница. След минута или 10 обаче двамата сътрудници ще се дотъркалят до личната си страна на леглото. Само към 8 % от двойките спят по този метод и това е доста по-добра опция на спането в плетеница. „ Това е компромис сред интимността и независимостта ”, споделя психологът по връзките Корин Суит .
6. Любителите на свободата
Тази позиция значи, че и двамата с колегата сте щастливи, до момента в който спите един до различен, а гърбовете ви не се допират. Експерти изясняват, че това е известен избор в пози за сън, като почти 27 % от двойките спят по този начин. Според нея това демонстрира, че двойките се усещат свързани, само че също по този начин са уверени и самостоятелни във връзката си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР