Подсъдимият кмет на ГЕРБ в Доспат Елин Радев е дал

...
Подсъдимият кмет на ГЕРБ в Доспат Елин Радев е дал
Коментари Харесай

НАГЛОСТ: Кметът на Доспат от ГЕРБ Елин Радев профука 1 млн. лв. европари за път до вилата си

Подсъдимият кмет на ГЕРБ в Доспат Елин Радев е дал тъкмо 915 000 лв. за построяването на път до…своята вила на брега на едноименния язовир. Това сподели образно Александър Димитров с видео, снимано персонално от него край бент. „ Доспат”, което Narod.bg ще даде като доказателство на европейската работа за битка с измамите ОЛАФ.

Парите са профукани за прокарването на трасе, осеяно с към 300 супер съвременни фотоволтаични лампи, които да осветят маршрута на мастития кмет.



Очевадното отклонение на средства в изключително огромни размери, за което съгласно Наказателния кодекс се поставя ефикасна присъда, даже е указано с табелка, на която е казано, че европарите са отпуснати за „ развиване на рибарските области в България”.

Табелата указва, че парите са отпуснати за развиване на рибарските области в България, не за лампи до вилата на кмета от ГЕРБ

Вместо за това, обаче, милионът е потопен за кефа на Елин Радев.

Зад евротабелката пък се вижда и палатът на гербераста, цъфнал досами брега на язовир „ Доспат”.

Александър Димитров сподели, по какъв начин наглият градоначалник на хунтата ГЕРБ е нацвъкал скъпарските лампи със слънчеви акумулатори през 8 метра, които не престават даже след вилата му. Малко преди включването на новото шосе в основния път те изчезват, с цел да не притеглят излишно внимание.

„ Който желае, да пристигна да види какво е тук – каква е вилата на кмета. Аз такива слънчеви лампи не съм виждал в София, тук са през 8 метра”, чуди се очевидецът на кражбата.

Александър попитал локален човек тия съвременни и скъпи лампи поради риболовците ли са поставени, а индивидът се изумил: „ Какви риболовци? Кметът си направи вила”.

Служител на бензиностанция и един кравар от Доспат пък разказали, че в града всички гласоподават под боязън за ГЕРБ, тъй като в противоположен случай щели да останат без работа.

Проблемът е, че всичко в Доспат било под контрола на ненаситния Елин Радев – бензиностанции, дърводобив, превоз.

Съвсем неслучайно случайницата Даниела Дариткова се е кандидатирала точно отсам – от всички 14 000 гласоподаватели над 10 200 са до такава степен изплашени, че под строй пуска бюлетина за ГЕРБ.

Затова и Дариткова се кандидатирала от Доспат, тъй като изборът й в следващ парламент е сигурен – в случай че оглави листата в Якоруда или Белица, няма да помирише депутатската банка.

„ Не можем да ги понасяме, само че всички гласуваме за тях, другояче ще останем без работа, не смеем за други”, признали доспатчани.

В края на декември 2020 година Баце персонално посети Доспат, с цел да нагледа до каква степен са кражбите под персоналното наблюдаване на Елин Радев. Тогава кметът призна, че единствено за този мандат Министерският съвет е дал на общината 13 млн. лв. за инфраструктурни планове, които към този момент видяхме по какъв начин са направени и кого обслужват.

Такава очебийна кражба на европейски пари е допустима, тъй като ГЕРБ има цялостна надмощие в Доспат. На последните локални избори претендентът на шайката Елин Радев бе определен на първи тур 86.78% поддръжка от гласувалите. Освен това общинският съвет е само от съветници от мафията ГЕРБ, общо 13, с едно изключение.

ВИДЕОТО
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР