Подразделения на руската групировка сили за денонощие отблъснаха три атаки

...
Подразделения на руската групировка сили за денонощие отблъснаха три атаки
Коментари Харесай

Конашенков: В Запорожка област бяха отблъснати три атаки на десантни отряди на ВСУ

Подразделения на съветската формация сили за денонощие отблъснаха три офанзиви на десантни отряди на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в региона на село Работино в Запорожка област.

Това сподели формалният представител на Министерството на защитата на Руската федерация генерал-лейтенант Игор Конашенков, оповестяват съветски медии.

„ В запорожско направление елементи на съветската формация войски, с поддръжката на армейската авиация и артилерия, отразиха три офанзиви на десантно-щурмови отряди на 82-ра десантно-щурмова бригада от стратегическия запас на Въоръжените сили на Украйна край село Работино, Запорожка област “, ​​каза още Конашенков.

„ Дейността на диверсионно-разузнавателната група от 31-ва механизирана бригада на Въоръжените сили на Украйна е прекъсната “, добави Конашенков.

Въздушни удари, артилерийски огън, тежки огнехвъргачни системи и подразделения на съветската формация войски „ Восток “ в Южно-Донецко направление нанесоха сложно огнево проваляне на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) в региона на с. Приютное, Запорожка област.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР