Подразделението LiveWire на Harley-Davidson, което проектира и произвежда електрически мотоциклети,

...
Подразделението LiveWire на Harley-Davidson, което проектира и произвежда електрически мотоциклети,
Коментари Харесай

Harley-Davidson определи цената на втория си електрически мотоциклет LiveWire S2 Del Mar на 15499 щ. долара

Подразделението LiveWire на Harley-Davidson, което проектира и създава електрически мотоциклети, разгласи цените на втория си електрически модел - S2 Del Mar. Доставките ще стартират в Съединени американски щати през юли, само че купувачите могат да го резервират още в този момент, като внесат депозит от 100 щ. $, а цената на дребно е 15 499 щ. $.

LiveWire ще разгласи окончателните спецификации през юни, макар че даде визия какво да чакаме. Марката твърди, че S2 Del Mar, който тежи 195,5 кг, ще има пробег от 177 км в града без презареждане. LiveWire твърди, че батерията ще се зарежда от 20% до 80% за 75 минути, когато е обвързвано бързо зарядно устройство от второ равнище. Очаква се задвижването на S2 Del Mar да обезпечава 249,5 Нм въртящ миг и да може да форсира от 0 до 60 мили/ч (96,6 км/ч) за 3,1 секунди.
-->
Заедно с цените и датите на стартиране на пазара в Съединени американски щати, LiveWire разкри първична информация за S2 Del Mar за Европа. Резервациите за S2 Del Mar European Launch Edition ще стартират на 27 април и ще изискват първичен депозит от 100 евро, само че в началото ще бъдат налични единствено 100 електрически мотора. Тези, които закупят S2 Del Mar Launch Edition, ще получат извънредно ръчно боядисано покритие и дизайн на колелата.

Европейските доставки на Launch Edition са планувани за септември. Мотоциклетът ще коства 20 190 евро във Франция, 19 990 евро в Германия, 20 390 евро в Нидерландия и 18 990 паунда във Англия. Подробности за европейския индустриален модел ще бъдат разкрити по-късно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР