Подписването на указа е най-нормалното нещо, което можеше да стане.

...
Подписването на указа е най-нормалното нещо, което можеше да стане.
Коментари Харесай

Коларова: Подписването на указа за Гешев е най-нормалното нещо, което можеше да стане

Подписването на указа е най-нормалното нещо, което можеше да стане. Румен Радев не се оказа огромен куражлия. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия политологът доцент Румяна Коларова.

Припомняме, че през вчерашния ден президентът Радев подписа указа за назначението на новия основен прокурор Иван Гешев. Президентът разгласи, че стартира и спор за промени в Конституцията.

Радев подписа декрет за назначението на Гешев и разгласи, че стартира спор за промени в Конституцията

"Вече повече от 15 години се разискват конституционни промени. Това не е изключително дейна, а рутинна позиция ", сподели още тя.

"Куражът в политиката не е единствено в вземането на едно решение, а и на осъществяването му. Дебатът за прокуратурата не е нов. Всеки диалог за конституционни промени, ще донесе още претенции ", добави по тематиката доцент доктор Татяна Буруджиева, политолог, учител, някогашен народен представител от Българска социалистическа партия.

"Нека не вменяваме на президента нашите лични стремежи. Въпросът е дали неговите оферти за промени в Конституцията изпълними ", разяснява Буруджиева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР