Подписите, които внасяме, са 590 000 на общо 37 000

...
Подписите, които внасяме, са 590 000 на общо 37 000
Коментари Харесай

„Възраждане” внесе подписите за референдум срещу приемане на еврото

Подписите, които внасяме, са 590 000 на общо 37 000 страници. Това, което ще реализираме е, че наесен ще има референдум дружно с локалните избори . Това съобщи водачът на “Възраждане ” Костадин Костадинов.

Костадинов уточни, че влизането в Еврозоната е " капан, от който няма излаз ".
 
 Възраждане референдум Българска телеграфна агенция

“Унищожаването на българския лев ще докара до заличаване на спестяванията на българските жители, до обезценяване на приходите и спестяванията, и ще ликвидира последния останал детайл на самостоятелна България - финансовата самостоятелност на нашата страна ”, сподели той.
 
 Възраждане референдум Българска телеграфна агенция

Лидерът на " Възраждане " допуска, ч е ще има " офанзива и доноси против референдума на партията от страна на “Демократична България ”.

" Отиваме на нови избори " - по този начин Костадинов разяснява днешното изказване на обединението ПП-ДБ да не поддържа кабинет на ГЕРБ-СДС.

" Ако ни бъде връчен третият мандат, имаме подготвен състав на кабинет и ще го представим за гласоподаване в Народното събрание ", добави водачът на групировката. “Възраждане ” ще търси поддръжка от всички партии на база на тяхната платформа и цел, само че надали ще я получи, тъй като другите партии имали " разнообразни цивилизационни визии ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР