Подоляк каза, че всички предварително обявени цели от Кремъл, като

...
Подоляк каза, че всички предварително обявени цели от Кремъл, като
Коментари Харесай

Подоляк: Путин преосмисли целите си във войната срещу Украйна

Подоляк сподели, че всички авансово оповестени цели от Кремъл, като „ денацификацията на Украйна “, са просто една небивалица. Единствената същинска цел на Путин е била унищожаването на украинската страна и избиването на колкото може повече украинци.

 

„ Следователно няма по какъв начин да преговаряме с индивида, който пристигна да ни убие. Настоящите цели се промениха. Сега задачата на Путин е да оцелее, персонално да оцелее. Единственият му късмет да оцелее е да не загуби войната против Украйна, заради което той се пробва да ни принуди да седнем на масата за договаряния (но при неговите условия) “, сподели Подоляк.

 

Военнопрестъпникът Путин искаше да превземе столицата Киев за 3 дни, когато стартира пълномащабна война против Украйна на 24 февруари 2022 година, само че проектът му претърпя призрачен неуспех. Руската войска към този момент 548 дни не може да извърши „ тридневната спецоперация по завладяване на Киев “.

 

Междувременно украинският президент Володимир Зеленски съобщи, че целият свят се нуждае от сполучлив свършек на украинската контраатака и освобождението на всички украински територии от съветската окупация. „ Сигурен съм, че целият свят има потребност от сполучлива контраатака. Защото Украйна се бори за нашите общи полезности. Бих желал всички в света най-сетне да осъзнаят това “, сподели Зеленски. Киев ясно уточни, че няма да се откаже и от сантиметър от своята земя, и рано или късно ще освободи всички територии от наличието на съветските терористи, в това число Крим.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР